Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen planlösning för den sociala familjen

Du slås direkt av den luftiga känsla som den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar. Här lever familjen fem minuter bort från Mälaren och ännu närmre områdets gemensamma mötespunkter.

Med vattenburen golvvärme på hela entréplanet samt stora fönsterpartier i vardagsrummet är detta ett hem att trivas i. Rymliga sovrum och gott om plats för förvaring i övervåningens klädkammare. Ett stenkast från ytterdörren ligger det planerade torget, och inom gångavstånd finner du charmiga lekplatser och områdets gemensamhetslokal.

Entré och hall

En välkomnande hall med spotlights och klinker med golvvärme. Med kapphylla och garderob finns här gott om utrymme avhängning. Härifrån kommer du enkelt in i det stora wc/duschrummet, tvättstugan eller vidare in i vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Marbodalkök med miljösmarta vitvaror och stora ljusinläpp från fönster som vetter mot entrén. Matbord med plats för många, och möjlighet för långbord i vardagsrummet när sällskapet är större. Från vardagsrummet kommer du direkt ut på altanen där du stillsamt kan avnjuta kvällssolen.

Sovrum 1

Stora ljusinläpp från två fönster som vetter mot hemmets uteplats. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för dubbelsäng och möblering. Ett välplanerat och rymligt sovrum med gott om förvaring i den generösa garderobsväggen.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger två ytterligare sovrum. Det ena med dörr direkt ut i allrummet, och det andra i anslutning till övervåningens klädkammare och badrum. Rymliga sovrum med ljus ekparkett och gott om plats för möblering samt fönster som vetter mot entrésidan.

Klädkammare

Familjens smarta klädkammare är placerad på övervåningen. Äntligen kan du rada upp dina polerade skor, färgmatcha slipsarna och hänga klänningar och skjortor på rad. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring.

Allrum

Den vitmålade furutrappan leder dig upp till det generösa allrummet på övervåningen. Ett rum att umgås i och som passar utmärkt för film- och spelkvällar. Vid behov går allrummet att förminska för att ge plats åt ett ytterligare sovrum.

Gästtoalett och badrum

Inbjudande rum med grått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar. På entréplan ligger gästtoaletten med duschhörna och fönster som vetter mot sidan av huset.

Uteplats

Från vardagsrummet kommer du ut på baksidans altan. Här väntar ett trädäck med gott om utrymme för både utemöbler och grill. Gräsmattan gör det enkelt för er att umgås mellan tomtgränserna och erbjuder samtidigt perfekta ytor för både kullerbyttor och badmintonnät.

Parkering och förvaring

Praktisk carport som ligger sammankopplad med husets ena långsida. I bakre delen finns ett förråd som nås via dörr från altanen. Här finns gott om plats för både trädgårdsverktyg, leksaker och utemöblerna.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.