Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat och öppet hem nära naturen

Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum blir det enkelt för familjen att umgås. Njut av kvällssolen på baksidan eller ta ett dopp i Mälaren som ligger endast fem minuter från ditt nya hem.

Ett rymligt och öppet hem med stora fönsterpartier i vardagsrummet. Generösa sovrum och klädkammare i anslutning till övervåningens allrum. Strax utanför ytterdörren ligger grannskapets gemensamma lekpark och lite längre ner på gatan står gemensamhetslokalen till ert förfogande.

Entré och hall

I entrén möts du av klinkergolv med golvvärme samt gott om utrymme för förvaring och möblering. Härifrån når du enkelt hemmets gästtoalett. Under den vitmålade furutrappan som sträcker sig upp mot övervåningen finns extra förvaringsutrymme och ett städskåp placerat.

Kök och vardagsrum

Tack vare den öppna planlösningen är hemmets kök en väldigt behaglig plats. Det energisnåla Marbodalköket har fönster ut mot gatan och leder dig på ett naturligt sätt vidare in i vardagsrummet. Här väntar generösa ytor för familjen att umgås på och stora ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 1

Något avskilt på övervåningen ligger hemmets största sovrum med plats för bland annat dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Här finns gott om förvaring i den installerade garderobsväggen och stora ljusinsläpp från fönster som vetter mot trädgården.

Sovrum 2 och 3

Två rymliga sovrum är placerade i andra änden av övervåningen. Det ena med dörr ut till allrummet, och det andra i anslutning till övervåningens klädkammare och badrum. Sovrummen har gott om plats för möblering på den ljusa ekparketten och fönster som vetter mot entrésidan.

Klädkammare

Praktisk klädkammare med inredning från Elfa som ligger i anslutning till ett av sovrummen på övervåningen. Här väntar smarta förvaringslösningar med gott om rum för både vinterkläder och finskor.

Allrum

Övervåningens allrum på cirka 28 m² har stora öppna ytor och gott om rum för möblering. Bjud över vännerna på en pictionary kväll eller se en bra film med familjen, här är det enkelt att umgås. Vid behov går allrummet att förminska för att få ut ett extra sovrum.

Gästtoalett och badrum

Stilrena rum med grått klinkergolv, golvvärme och ljusa väggar med spotlights i taket. På entrévåningen ligger gästtoaletten med duschhörna och spegelskåp. En trappa upp väntar hemmets badrum med bland annat badkar, handdukstork och spotlights i taket.

Tvättstuga

Välplanerad tvättstuga med miljösmart tvättmaskin och torktumlare. Noga inredd med golvvärme, laminatbänkskiva och tvättho. Tvättstugan har en separat groventré på ena långsidan av huset som leder ut till framsidan av carporten.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet kliver du ut på altanens trädäck. En inbjudande yta som omges av en härlig gräsmatta. Bjud över grannen på en grillkväll i kvällssolen eller duka upp för långbord, här finns alla förutsättningar för att skapa ett härligt utrymme att umgås på.

Parkering och förvaring

Hemmets carport är ihopkopplad med huset och du parkerar bilen i anslutning till groventrén. Markytan är täckt med marksten och i den bakre delen finns ett tillbyggt förråd som nås via dörr från altanen. Här finns gott om plast för både utemöblerna och barnens leksaker.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.