Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor uteplats och sovrum med egen klädkammare

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar härliga ytor för hela familjen. Med närhet till naturen och områdets gemensamhetslokal blir det enkelt att umgås med vänner och familj.

Ditt nya hem ligger endast fem minuter från Mälaren och ett stenkast från områdets lekparker och gemensamma mötespunkter. Hemmet har gott om öppna ytor vilket gör det enkelt för familjen att umgås. En trappa upp väntar stora sovrum varav ett har en inbyggd klädkammare.

Entré och hall

Ta emot gäster och familj i entrén med uppvärmt klinkergolv. Vidare in i hallen väntar en ekparkett som lyses upp av vardagsrummets många fönster. Här finns gott om utrymme för ytterkläderna och du har nära till både gästtoaletten och tvättstugan.

Kök och vardagsrum

Njut av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Hemmets kök anpassas efter dina val men innehåller alltid moderna och energismarta vitvaror. Stora ytor i både matplats och vardagsrum som fungerar utmärkt för både större och mindre sällskap.

Sovrum 1

Det generösa sovrummet med plats för dubbelsäng har två fönster som vetter mot baksidan av tomten. Via dörren i sovrummet når du din nya klädkammare där du i lugn och ro kan få ordning på alla dina skor och hänga skjortor och klänningar på rad. Sovrummet ligger avskilt på övervåningen och gränsar ut mot allrummet.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger ytterligare två sovrum. På den ljusa ekparketten är det fritt fram för både legobyggen och möblering och det är nära till badrummet. Med fönster som vetter mot framsidan av hemmet håller man enkelt koll på när kompisen i dörren bredvid är ute med cykeln.

Klädkammare

Den ena klädkammaren är placerad i ett av sovrummen, och den andra i anslutning till allrummet på övervåningen. Praktiskt inredda med förvaringslösningar från Elfa finns här ordentliga utrymmen för förvaring.

Allrum

Den vita furutrappan leder dig upp till allrummet på övervåningen. Här slås du av en öppen yta med fönster som vetter mot gräsmattan på baksidan. En bra plats för umgänge som vid behov går att göra om till ett fjärde sovrum.

Badrum och gästtoalett

Helkaklade rum där de ljusa kaklade väggarna möts av mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Bredvid entrén breder sig den stilrena gästtoaletten ut med bland annat duschhörna och spegelskåp. I badrummet på övervåningen är det fritt fram att njuta av ett avkopplande bad, handduken hänger du smidigt upp på den installerade handdukstorken.

Tvättstuga

Miljösmart och välplanerad tvättstuga. Torktumlare och tvättmaskin är placerade under en stilren laminatbänkskiva med rostfri ho. Du når tvättstugan antingen direkt från hallen eller via den separata groventrén som ligger längs ena långsidan av hemmet.

Uteplats

Njut av kvällssolen på altanens trädäck. Här finns gott om utrymme för möblering vilket gör detta till en perfekt plats för middagar och härliga grillkvällar. Den kringliggande gräsmattan gör det enkelt för dig som gillar att umgås över tomtgränserna och här finns gott om rum för både badmintonnät och kubbspel.

Parkering och förvaring

Välplanerad carport med inbyggt förråd i bakkant. Här har du gott om utrymme för både utemöbler och trädgårdsverktyg och du når förrådet smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.