Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Uteplats med generös gräsmatta och kvällssol

Välplanerat och energisnålt hem med öppen planlösning och gott om plats för umgänge. På den stora uteplatsen väntar kvällssol, gott om plats för utemöbler och en härlig gräsmatta.

Ditt nya hem har ett generöst vardagsrum med stora ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. På övervåningen väntar ditt sovrum med egen klädkammare, och utanför dörren breder sig det rymliga allrummet ut. Här lever du mitt i ett naturrikt område med många gemensamma mötespunkter runt hörnet.

Entré och hall

Ta emot vänner och familj i den rymliga entrén med klinkergolv med vattenburen golvvärme. Vidare in i hallen möts ni av en ljus ekparkett som lyses upp av ljusinsläpp från vardagsrummet och gott om förvaring med både kapphylla och städskåp.

Kök och vardagsrum

Stort kök utrustat med energismarta vitvaror och en matplats med sittplats för många. Här finns gott om öppna ytor och fönster som vetter mot entrén. Vidare in väntar ditt vardagsrum på över 30 m² med generösa ljusinsläpp och många väggar att möblera utmed.

Sovrum 1

Något avskilt på övervåningen ligger ditt nya sovrum. Ett inbjudande rum med egen klädkammare och ljusinsläpp från två stora fönster som vetter mot hemmets uteplats. Här finns gott om utrymme för dubbelsäng och möblering och precis utanför dörren väntar familjens allrum.

Sovrum 2 och 3

I motsatt ände på övervåningen ligger de två resterande sovrummen. Rummen lyses upp av generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot framsidan av hemmet och på den ljusa ekparketten finns ordentliga utrymmen för möblering.

Klädkammare

Du har inte bara en utan två klädkammare på din nya övervåning. Den ena placerad i ett av sovrummen, och den andra i anslutning till allrummet. Båda rummen är praktiskt inredda med inredningslösningar från Elfa.

Allrum

Mysigt allrum på övervåningen, perfekt för spel- och filmkvällar med familjen. Här väntar gott om plats för möblering och ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. Vid behov går allrummet att göra om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Moderna rum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar. På nedervåningen ligger hemmets gästtoalett med bland annat duschhörna och spegelskåp. En trappa upp väntar det välplanerade badrummet med spotlights i tak. Här står familjens härliga badkar som kompletteras med en extra toalett, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga

Ditt nya tvättrum har en separat groventré vid ena långsidan av hemmet. Här står din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho. När vardagssysslorna är klara leder det uppvärma klinkergolvet dig vidare ut i hallen eller ut till framsidan av carporten via groventrén.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet kliver du ut på den generösa uteplatsen. På ditt nya trädäck har du gott om utrymme för möblering och här väntar många sköna grillkvällar i kvällssolen. Den härliga gräsmattan som täcker framsidan och sidan av tomten har plats för både bouleturneringar och studsmatta vilket gör det enkelt för familjen att umgås med vänner och grannar.

Parkering och förvaring

Bilen ställer du smidigt i din nya carport som sträcker sig längs ena långsidan av hemmet. I bakkant finns ett tillbyggt förråd som även fungerar som en avskärmare mot grannens altan. Förrådet är ett perfekt utrymme att förvara utemöblerna på under vintertid och det nås smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.