Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig hall och generösa allrum

Inflyttningsklart! Vänligen kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer info: https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-runby-upplands-vasby-kommun-jordbrukargatan-21-14206476

Ditt nya hem har många öppna ytor som gör det enkelt för dig att umgås med familj och vänner. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som medför generösa ljusinsläpp i vardagsrum och kök. Med fem minuter till Mälaren, och närhet till områdets gemensamhetslokal och lekparker är det lätt att trivas i ditt nya hem.

Entré och hall

Redan i entrén med vattenburen golvvärme slås du av hemmets öppna ytor. Stor hall med gott om utrymme för förvaring och möblering. Under trappan som leder upp till övervåningen finns ytterligare förvaringsutrymme och här finns även ett städskåp placerat.

Kök och vardagsrum

Din nya matplats har stora fönster ut mot framsidan. Vidare in i hemmet, förbi ditt fullutrustade och energismarta Marbodalkök kliver du rakt ut i det generösa vardagsrummet. Här väntar fönster och altandörr mot uteplatsen. Här finns även gott om plats för långbord, perfekt för släktträffar och större middagar.

Sovrum 1

Avskilt på övervåningen ligger ditt nya generösa sovrum. Här finns gott om förvaring i den installerade garderobsväggen samt stora ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. Från sovrummet har du nära till övervåningens badrum och klädkammare.

Sovrum 2 och 3

På motsatt sida av övervåningen ligger i varsitt hörn de två resterande sovrummen. Två rymliga rum med gott om plats för möblering, vilket gör detta till bra rum att växa i. Det ena har dörr ut till allrummet, och det andra ligger i anslutning till övervåningens klädkammare och badrum.

Klädkammare

Din nya välplanerade klädkammare ligger i anslutning till badrummet på övervåningen. Med smarta förvaringslösningar från Elfa finns här plats för både fotbollsskor och vinterjackor.

Allrum

Stort allrum på cirka 28 m² med fönster som vetter mot uteplatsen samt ena långsidan av huset. Vid behov kan man förminska allrummet för att få ut ett fjärde sovrum. Du har då kvar ett allrum som passar perfekt för mysiga spel- och filmkvällar med familjen.

Badrum

På övervåningen ligger ditt nya badrum. Stilrent inrett med bland annat klinkergolv med vattenburen golvvärme, ett härligt badkar, handdukstork och spotlights i tak. Här finns även ett fönster som vetter mot ena långsidan av huset.

Gästtoalett

I anslutning till hallen på entrévåningen ligger hemmets gästtoalett. Här väntar mörkgrått klinkergolv med golvvärme, ljusa kaklade väggar med spotlights i tak, duschhörna, toalett samt handfat från Svedbergs porslin. Även här finns fönster med ljusinsläpp från ena långsidan av huset.

Tvättstuga

Stilren och praktisk tvättstuga med egen groventré som leder ut till framsidan av din nya carport. Din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare är placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med tvättho.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet kliver du ut på din nya altan. Här kan ni koppla av och njuta av kvällssolen, eller varför inte bjuda över grannen på en grillkväll. På ditt nya trädäck finns gott om rum för utemöbler, och på uteplatsens gräsmatta är det fritt fram kullerbyttor och spring.

Parkering och förvaring

Din nya carport ligger sammankopplad med huset och du parkerar bilen i anslutning till groventrén. I den bakre delen finns ett extra förrådsutrymme som nås via dörr från altanen. Ett perfekt utrymme att förvara utemöblerna på under vintertid.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.