Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-17-C, 5 Rum, 158 m²

Beskrivning

Välkomnande hall och gott om öppna ytor

I ditt nya hem möts du av ett helt entréplan med golvvärme och en rymlig hall med gott om förvaring. Här lever ni endast fem minuter från ett dopp i Mälaren och ännu närmre lekparken.

Du slås direkt av den luftiga känslan som den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar. Här finns generösa ytor att umgås på, både i vardagsrummet samt i övervåningens allrum. I detta naturrika område har du alltid nära till sociala mötespunkter och när det vankas fest finns områdets gemensamhetslokal lite längre ner på gatan.

Entré och hall

Väl inne i din nya entré möts du av klinkergolv med golvvärme, spotlights i tak samt öppna ytor med gott om plats för möblering och förvaring. Vidare in i hallen, under trappan mot övervåningen finns ytterligare förvaring samt ett städskåp placerat.

Kök och vardagsrum

Generös matplats med fönster som vetter mot framsidan. Ditt energisnåla Marbodalkök leder dig vidare in i det stora vardagsrummet på över 30 m² och här väntar generösa ljusinläpp från fönster som vetter mot baksidans uteplats. Här flera väggar att möblera utmed och gott om ytor för familjen att umgås på.

Sovrum 1

Det rymliga sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och skrivbord ligger avskilt på övervåningen och har generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. Få ordning på alla dina pumps, organisera dina kostymer och häng klänningar och skjortor på rad, i den installerade garderobsväggen väntar gott om förvaring.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger familjens två resterande sovrum. Det ena har dörr direkt ut till allrummet, medan det andra gränsar till övervåningens klädkammare. Rummen har gott om plats för möblering och fönster som vetter mot framsidan. Perfekt för att hålla koll på när grannbarnen är ute och leker.

Klädkammare

Vägg i vägg med badrummet på övervåningen ligger din nya klädkammare. Med smarta förvaringssystem från Elfa är det här enkelt att hänga undan sådant du inte vill ha framme.

Allrum

Det rymliga allrummet på övervåningen är över 28 m² stort och ger familjen ännu ett rum att umgås i. Med ljusinsläpp från fönster i två olika riktningar går det även att förminska allrummet för att få ut ett fjärde sovrum. Även med ett fjärde sovrum har du plats över för mysiga film- och spelkvällar.

Badrum

Njut av ett skönt bad i ditt nya badkar. I badrummet på övervåningen väntar mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme, ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Här finns även en kommod med tvättställ, spegelskåp, toalett samt handdukstork.

Gästtoalett

Hemmets gästtoalett ligger i anslutning till entrén och är noga inredd med mörkt klinkergolv med golvvärme och ljusa väggar. Här möts gästerna av en praktisk duschhörna följt av en toalett, handfat, spegelskåp samt ljusinsläpp från fönster som vetter mot ena långsidan av huset.

Tvättstuga

Välplanerat rum med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Din nya energisnåla tvättmaskin och torktumlare står placerade under en stilren laminatbänkskiva med tvättho. Den separata groventrén leder dig smidigt ut till framsidan av carporten och hemmets ena långsida.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på din nya altan. Här möts du av ett generöst trädäck med gott om rum för möblering, samt en härlig gräsmatta som sträcker sig runt tomten. Bjud över grannen på en grillkväll eller njut av kvällssolen, här är det enkelt att umgås.

Parkering och förvaring

Din nya carport är sammankopplad med huset och ligger längs ena långsidan. Markytan är täckt med marksten och i bakkant finns ett tillbyggt förråd med gott om plats för både trädgårdsspaden och utemöblerna. Du når förrådet smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.