Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Generös uteplats med gavelläge och kvällssol

Hem med öppen planlösning och gott om sociala ytor. Njut av kvällssolen medan barnen springer av sig på den stora uteplatsen. Här lever familjen nära naturen och grannskapets alla mötespunkter.

I ditt nya hem väntar stora öppna ytor och ett vardagsrum med generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. I klädkammaren i ditt nya sovrum kan du i lugn och ro färgmatcha slipsarna och hänga klänningarna på rad. Här lever familjen i ett naturrikt område, nära både lekparker och gemensamhetslokalen.

Entré och hall

Ta emot gäster och familj i din inbjudande entré med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Vidare in i hallen väntar gott om förvaring och här finns även ett städskåp placerat.

Kök och vardagsrum

Stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och en generös matplats med stora fönster. Vidare ut i vardagsrummet möts du av bra ljusinsläpp från fönster och altandörr som vetter mot uteplatsen. Här finns gott om möbleringsmöjligheter och sociala ytor för familjen att umgås på.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum ligger avskilt på övervåningen och har en egen klädkammare och generösa utrymmen för möblering. Med två stora fönster som vetter mot uteplatsen och ett mot långsidan av hemmet får du ett ljust och fräscht sovrum med gott om förvaring.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger de två resterande sovrummen. Rum med stora utrymmen för möblering samt fönster som vetter mot framsidan av huset. På golvet sträcker sig en ljus ekparkett och det är härifrån nära till både badrum och allrum.

Klädkammare

På övervåningen ligger inte en utan två klädkammare. Den ena placerad i ett av sovrummen, och den andra placerad i allrummet. Med smarta förvaringslösningar från Elfa finns här gott om plats för barnens fotbollsskor och vinterjackor.

Allrum

Familjens allrum är placerat på övervåningen, en generös yta med gott om rum för möblering. Bjud över vännerna på en pictionary kväll eller njut av en bra film med familjen, här är det enkelt att umgås. Mot tillval kan allrummet göras om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Inbjudande och stilrena rum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kaklade väggar. Bredvid entrén väntar hemmets gästtoalett med duschhörna. En trappa upp ligger familjens generösa badrum med badkar, spegelskåp och handduktstork.

Tvättstuga

Hemmets tvättstuga har en separat groventré som leder ut till framsidan av carporten. Under en väl tilltagen arbetsbänk står din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare. När tvätten är klar leder det uppvärmda klinkergolvet dig vidare ut i hallen.

Tomt och uteplats

Direkt från vardagsrummet kliver du ut på din generösa uteplats. På trädäcket finns gott om utrymme för möblering, och på gräsmattan som omger tomten är det fritt fram för både kullerbyttor och badmintonnät. Bjud över grannen på en grillkväll i kvällssolen eller styr en härlig brunch med vännerna. Här är det enkelt att umgås.

Parkering och förvaring

Bilen parkerar du i hemmets carport. Den är ihopkopplad med ena långsidan av huset och har ett förråd i bakkant. Förrådet når du smidigt via dörr från altanen och är ett perfekt utrymme för förvaring av utemöbler och badmintonnätet.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.