Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymligt hem med gavelläge och kvällssol

Inflyttningsklart! För mer information vänligen kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling: https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-runby-upplands-vasby-kommun-jordbrukargatan-21-14206476

I ditt nya hem väntar stora fönsterpartier och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Huset är Svanenmärkt och via den separata groventrén når du smidigt hemmets tvättstuga. Du har nära till områdets båda lekparker och när naturen kallar finns Mälaren runt hörnet.

Entré och hall

Stor entré med klinkergolv och vattenburen golvvärme samt gott om rum för förvaring och möblering. Vidare in under trappan mot övervåningen väntar ytterligare förvaringsutrymme samt ett städskåp.

Kök och vardagsrum

Ljust och öppet kök med stora fönster mot entrésidan och plats för många kring matbordet. Vidare in genom det miljösmarta Marbodalköket når du det generösa vardagsrummet. Här finns flera väggar att möblera utmed samt stora fönster och altandörr som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 1

Hemmets generösa sovrum med plats för dubbelsäng ligger avskilt på övervåningen. Här finns gott om förvaring i den installerade garderobsväggen samt stora fönster som vetter mot uteplatsen. Här kan du i lugn och ro få ordning på sommarklänningarna och rada upp dina polerade skor.

Sovrum 2

Sovrummet i anslutning till klädkammaren på övervåningen har fönster som vetter mot entrésidan. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för både avancerade legobyggen och möblering.

Sovrum 3

Sovrum med dörr ut till allrummet och ljusinsläpp från fönster som vetter mot entrésidan. Rummet är något avskilt placerat och har ordentliga utrymmen för möblering.

Klädkammare

Familjens klädkammare på övervåningen har smarta förvaringslösningar från Elfa och är en bra plats att hänga undan både gympakläder och maskeraddräkter. Klädkammaren ligger i anslutning till ett av sovrummen och badrummet på övervåningen.

Allrum

Direkt från trappan kommer du upp i det generösa allrummet på cirka 28 m². Här finns stora möbleringsmöjligheter och gott om ytor för familjen att umgås på. Vid behov går allrummet att förminska för att ge plats åt ett fjärde sovrum. Du har då fortfarande kvar ett mysigt allrum som passar bra för film- och spelkvällar med familjen.

Gästtoalett

I hemmets gästtoalett med duschhörna kliver du in på klinkergolv med vattenburen golvvärme. Här väntar ljusa kaklade väggar samt fönster som vetter mot ena långsidan av hemmet.

Badrum

En trappa upp väntar familjens härliga badrum. Stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Utöver det härliga badkaret finns här även handdukstork, toalett och handfat från Svedbergs porslin.

Tvättstuga

Med en välplanerad och miljösmart tvättstuga kan vardagssysslorna bli lite enklare. Din nya tvättmaskin och torktumlare står placerade under en stilren arbetsbänk med rostfri ho. Och den separata groventrén leder dig smidigt in och ut via framsidan av carporten.

Uteplats

Generös uteplats med gavelläge och kvällssol. På din nya altan finns gott om plats för möblering och på gräsmattan som omger uteplatsen är det fritt fram för både kullerbyttor och badmintonnät. Bjud över grannen på en grillkväll eller njut av kvällssolen med familjen, det är enkelt att trivas på din nya uteplats.

Parkering och förvaring

Din nya carport har ett förråd i bakkant och ligger sammankopplad med ena långsidan av huset. Förrådet når du via dörr från altanen och här finns gott om plats för både leksaker och utomhusmöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.