Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymligt hem för hela familjen

Generös matplats och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här lever familjen i ett socialt område nära både natur och grannskapets gemensamma mötespunkter.

Huset är Svanenmärkt och har gott om öppna ytor för familjen att umgås på. På övervåningen väntar generösa sovrum och ett stort allrum med fönster som vetter mot uteplatsen. Bjud över grannen på en grillkväll i kvällssolen eller ta en promenad förbi Mälaren som ligger endast fem minuter från din ytterdörr. I ditt nya hem finns alltid något roligt att hitta på, för både stora och små.

Entré och hall

Redan i entrén möts du av öppna ytor med gott om plats för ytterkläderna. På klinkergolvet väntar golvvärme och vidare in i hallen finns ytterligare förvaringsutrymme under trappan som sträcker sig upp mot övervåningen.

Kök och vardagsrum

Generös matplats med plats för många. Välplanerat Marbodalkök med energismarta vitvaror som leder dig vidare in i vardagsrummet. Här möts du av generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen, gott om plats för långbord samt flera väggar att möblera utmed.

Sovrum 1

Avskilt på övervåningen, vägg i vägg med badrummet ligger hemmets generösa sovrum. Här väntar ordentligt med plats för dubbelsäng och möblering samt en garderobsvägg med gott om förvaring. I ditt nya sovrum finns även två generösa fönster som blickar ut över uteplatsen.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två resterande sovrum har fönster som vetter mot entrésidan och gränsar till klädkammaren respektive allrummet på övervåningen. På den ljusa ekparketten väntar storslagna legobyggen och tågrälsar som sträcker sig ut mot allrummet. Här finns ordentligt med utrymme för både lek och möblering.

Klädkammare

Få ordning på familjens träningskläder och färgmatcha skjortorna. På övervåningen ligger familjens gemensamma klädkammare med smarta inredningslösningar från Elfa. Här väntar gott om plats för förvaring och avhängning.

Allrum

Ljust och rymligt allrum som vid behov går att förminska för att få ut ett fjärde sovrum. Om man väljer att göra om allrummet har man fortfarande kvar ett allrum som passar utmärkt för mysiga film- och spelkvällar med familjen.

Gästtoalett

Med ingång från hallen ligger hemmets gästtoalett med duschhörna och fönster som vetter mot ena långsidan av huset. Här väntar ljusa kaklade väggar och bland annat handfat och toalett från Svedbergs porslin.

Badrum

Koppla av och njut av ett härligt bad i ditt nya badrum. På övervåningen ligger familjens stilrena badrum med mörkgrått klinkergolv som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Här finns även en extra toalett, handfat och handdukstork.

Tvättstuga

Välplanerad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och vattenburen golvvärme. Längs ena väggen går en stilren arbetsbänk med rostfri ho och den praktiska groventrén leder dig rakt ut till framsidan av hemmets carport.

Uteplats

Du når uteplatsen direkt via altandörren i vardagsrummet. På ditt nya trädäck finns gott om utrymme för möblering och här väntar många härliga middagar i kvällssolen.

Parkering och förvaring

På tomten, sammankopplad med ena långsidan av huset står din nya carport. Det tillbyggda förrådet i bakkant når du praktiskt via dörr från altanen. Här finns ordentliga utrymmen för både fotbollar och utomhusmöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.