Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-09-B, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Kvällssol och sovrum med egen klädkammare

Byt om i ditt sovrum med egen klädkammare för att sedan njuta av kvällssolen med vänner och familj på din nya altan. Här lever du endast fem minuter från Mälaren och nära grannskapets lekparker.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt gott om gemensamma ytor väntar dig i ditt nya hem. På övervåningen ligger familjens generösa sovrum och allrummet som är perfekt för mysiga familjekvällar. Här lever du nära naturen och endast fem minuter bort från ett dopp i Mälaren.

Entré och hall

Ta emot vänner och familj i din inbjudande entré med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Vidare in i hallen väntar gott om förvaring och här finns även ett städskåp placerat.

Kök och vardagsrum

Ditt nya Marbodalkök är utrustat med energismarta vitvaror och en öppen planlösning ut mot vardagsrummet. Den rymliga matplatsen har sittplats för många och vidare in i vardagsrummet väntar generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 1

Det rymliga sovrummet med egen klädkammare och gott om plats för dubbelsäng och möblering ligger avskilt på övervåningen. Klädkammaren har smarta förvaringslösningar från Elfa och här kan du i lugn och ro rada upp dina polerade skor och färgkoda skjortorna. I ditt nya sovrum väntar generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot hemmets uteplats.

Sovrum 2 och 3

I motsatt ände på övervåningen ligger ytterligare två sovrum. Välplanerade rum med gott om ytor för möblering vilket gör detta till bra rum att växa i. I båda rummen finns fönster som vetter mot framsidan, perfekt för att hålla koll på när kompisarna i dörren bredvid är ute med cykeln.

Klädkammare

Övervåningens båda klädkammare är modernt inredda med förvaringslösningar från Elfa. Den ena placerad i ett av sovrummen, och den andra i allrummet. Här är det fritt fram att gömma undan barnens vinterkläder och ställa undan fiskelådan.

Allrum

Hemmets allrum, en plats för mysiga kvällar med familj och vänner ligger i direkt anslutning till trappan på övervåningen. Gott om rum för möblering och ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. Vid behov kan allrummet göras om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Bredvid entrén ligger familjens gästtoalett med bland annat duschhörna, spegelskåp och kommod med tvättställ. Rummet är helkaklat med golvvärme och fönster som vetter mot ena långsidan av huset.

Badrum

Njut av ett avkopplande bad i ditt nya badrum. Här möts du av en stilren design med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Utöver det härliga badkaret hittar du här en extra toalett, kommod med tvättställ, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga

Välplanerat rum med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Under en stilren arbetsbänk med rostfri ho väntar din energisnåla tvättmaskin och torktumlare. Via den separata groventrén kommer du enkelt in och ut till framsidan av carporten.

Uteplats

Från dörren i vardagsrummet når du enkelt din nya altan. Här finns ordentligt med utrymme för möblering och på den kringliggande gräsmattan är det fritt fram för lek och spring. Bjud över vännerna på en skön grillkväll eller njut av kvällssolen på din nya uteplats, här är det enkelt att trivas.

Parkering och förvaring

Din nya carport är sammankopplad med husets ena långsida och har ett förråd i bakkant. Förrådet är ett perfekt utrymme att förvara utemöblerna och badmintonnätet på under vintern, du når det smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.