Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sociala ytor och kvällssol

Det är enkelt att umgås i ditt nya hem. Här möts du av öppna ytor med generösa ljusinsläpp. På altanen väntar kvällssol och från ytterdörren har du nära till grannskapets gemensamma mötespunkter.

Rymlig matplats och energismart kök med öppen planlösning ut mot vardagsrummet. Här finns gott om öppna ytor för familjen att umgås på och ni har nära till både gemensamhetslokalen och områdets lekparker. Njut av kvällssolen på altanen eller ta ett dopp i Mälaren som ligger endast fem minuter bort.

Entré och hall

I hemmets entré möts du av klinkergolv med vattenburen golvvärme. Här tar du emot gäster och familj i en rymlig hall med ordentligt med plats för ytterkläderna. Den ljusa ekparketten som sträcker sig in mot vardagsrummet lyses upp av generösa fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet.

Kök och vardagsrum

Matplats med stora fönster som vetter mot entrésidan och plats för många runt matbordet. Fullt utrustat Marbodalkök med energismarta vitvaror som på ett naturligt sätt leder dig vidare in i vardagsrummet. Här väntar bra ljusinsläpp, många väggar att möblera utmed samt gott om plats för långbord på de stora familjeträffarna.

Sovrum 1

Få ordning på finskorna, färgkoda skjortorna och hitta lätt i din nya klädkammare. Hemmets generösa sovrum har gott om plats för dubbelsäng och en klädkammare med smarta förvaringslösningar från Elfa. Sovrummet ligger avskilt på övervåningen och har generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 2 och 3

Sovrum placerade vägg i vägg med varandra och i anslutning till klädkammaren respektive badrummet på övervåningen. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för möblering och med fönster som vetter mot entrésidan håller man enkelt koll på när kompisen i dörren bredvid är ute med cykeln.

Klädkammare

På övervåningen finns inte bara en utan två klädkammare. Den ena är placerad i ett av sovrummen och den andra i anslutning till allrummet. Här finns gott om plats för både fotbollsskor och vinterjackor.

Allrum

Rymligt allrum på övervåningen med härliga ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. Här finns ordentligt med plats för spel- och filmkvällar med vänner och familj, samt en möjlighet att göra om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Hemmets gästtoalett ligger på entréplanet och har fönster som vetter mot ena långsidan av hemmet. På det mörkgråa klinkergolvet väntar vattenburen golvvärme och här finns även en toalett, kommod med tvättställ samt spegelskåp placerat.

Badrum

Familjens generösa badrum ligger på övervåningen och har vattenburen golvvärme. Stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Utöver det härliga badkaret finns här även en extra toalett, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med separat groventré på ena långsidan. För att förenkla dina vardagssysslor finns här en stilren arbetsbänk med tvättho som ligger ovanför din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare.

Uteplats

Kvällssol och en naturrik omgivning väntar på familjens nya uteplats. Från vardagsrummet når du direkt altanen där gott om utrymme för grill och utemöbler väntar. På uteplatsens gräsmatta finns plats för både kullerbyttor och studsmattan, här finns något som passar alla.

Parkering och förvaring

Praktisk carport som står placerad längs ena långsidan av hemmet. I bakkant ligger det tillbyggda förrådet där du enkelt får in både barnens leksaker samt trädgårdsverktygen. Du når förrådet via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.