Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Det rymliga hemmet med kvällssol

Bjud över grannen på en grillkväll och njut av kvällssolen på altanen medan barnen leker på studsmattan. I detta naturrika bostadsområde finns alltid något att hitta på, för både stora och små.

Rymligt hem med en öppen planlösning mellan det energisnåla köket och vardagsrummet. Från vardagsrummet kliver du rakt ut på din nya uteplats där du möts av en härlig gräsmatta med gott om plats för studsmatta och möblering. Här lever du nära områdets gemensamhetslokal och lekparker och när naturen kallar bor du endast fem minuter från ett dopp i Mälaren.

Entré och hall

Generös hall med möbleringsmöjligheter och gott om utrymme för ytterkläderna. I ditt nya hem möts du av ett helt entréplan med golvvärme och direkt innanför ytterdörren breder sig ett stilrent klinkergolv ut. Härifrån har du nära till både gästtoaletten och tvättstugan.

Kök och vardagsrum

I familjens nya matplats finns ordentligt med sittplatser och generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot entrésidan. Det miljösmarta köket leder dig vidare in öppna vardagsrummet med fönster och altandörr som vetter mot uteplatsen. Här finns flera väggar att möblera utmed samt gott om plats för långbord på de stora familjeträffarna.

Sovrum 1

Placeringen på övervåningen gör att ditt nya sovrum ligger avskilt och har generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. Här väntar gott om förvaring i den installerade garderobsväggen och du har nära till både badrum och den gemensamma klädkammaren på övervåningen.

Sovrum 2 och 3

Sovrum med ljus ekparkett och gott om utrymme för möblering. Det ena med dörr ut till allrummet och det andra i direkt anslutning till övervåningens klädkammare. Båda rummen har ljusinsläpp från fönster som vetter mot entrésidan vilket gör det enkelt för de små att hålla koll på när kompisen i dörren bredvid är ute med cykeln.

Klädkammare

Rymlig klädkammare med inredning från Elfa. Placerad i anslutning till två av sovrummen på övervåningen och vägg i vägg med familjens badrum. Få äntligen undan allt som står framme, här finns gott om förvaring.

Allrum

Rejält allrum på övervåningen med stora möbleringsmöjligheter och fönster som vetter mot hemmets uteplats. Om familjen får tillskott går det att korta ned allrummet för att få ut ett fjärde sovrum. Det finns då kvar ett mindre allrum perfekt för mysiga spel- och filmkvällar med familjen.

Gästtoalett och badrum

Stilrent inredda rum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme. På väggarna klättrar ett ljust kakel som möts av ljusinsläpp från fönster som vetter mot långsidan av hemmet. Vid entrén ligger hemmets gästtoalett med duschhörna och en trappa upp väntar det generösa badrummet. Utöver ett härligt badkar finns här även en extra toalett, handfat, handdukstork och spotlights i taket.

Tvättstuga

Energismart och välplanerad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho. Via den praktiska groventrén kommer du direkt ut till framsidan av hemmets carport.

Uteplats

Ännu ett gemensamt utrymme för familjen att umgås på. På altanen väntar kvällssol och ordenligt med utrymme för grill och utemöbler. Framför trädäcket breder sig tomtens gräsmatta ut där det är fritt fram för både badmintonätet och studsmattan.

Parkering och förvaring

Välplanerad carport i anslutning till groventrén vid hemmets ena långsida. I bakkant finns ett tillbyggt förråd som nås via dörr från altanen. Här väntar gott om plats för både trädgårdsverktyg och leksaker.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.