Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Den magiska uteplatsen med kvällssol

Här lever familjen i ett öppet hem med generösa ljusinsläpp och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På altanen väntar kvällssol, gott om plats för utemöblerna och en härlig gräsmatta.

Ert nya hem genomsyras av öppna ytor som gör det enkelt för familjen att umgås. På övervåningen väntar generösa sovrum med gott om plats för möblering samt ett stort allrum. Hemmets uteplats nås via altandörren i vardagsrummet och omges av en stor gräsmatta. Här finns gott om plats för både studsmattan och badmintonnätet samt generösa ytor för dig med gröna fingrar.

Entré och hall

Vattenburen golvvärme sträcker sig längs hela entréplanet i ditt nya hem. I entrén med klinkergolv finns rum för både möblering och avhängning. Vidare in i hallen, under trappan mot övervåningen finns

Kök och vardagsrum

Hemmets matplats har två stora fönster mot entrésidan och plats för många runt matbordet. Ditt miljösmarta Marbodalkök leder dig vidare in i vardagsrummet där du möts av generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. Här finns gott om plats för långbord på de stora familjeträffarna samt flera väggar att möblera utmed.

Sovrum 1

Avskilt på övervåningen ligger ditt nya sovrum med plats för dubbelsäng. I den installerade garderobsväggen finns gott om förvaring och från rummets fönster blickar du ut över familjens härliga uteplats.

Sovrum 1 och 2

Stora sovrum med ljus ekparkett och gott om plats för möblering. Det ena med dörr ut till allrummet och det andra i anslutning till övervåningens klädkammare och badrum. Sovrummen har fönster som vetter mot entrésidan vilket gör det enkelt för de små att hålla koll på när kompisen i dörren bredvid är ute med cykeln.

Klädkammare

Äntligen kan du få ordning på barnens träningskläder och ridspön. Familjens klädkammare på övervåningen har inredning från Elfa och riktigt bra förvaringsutrymmen.

Allrum

Hemmets allrum, ännu en öppen yta för familjen att umgås på ligger på övervåningen i direkt anslutning till trappuppgången. Med generösa fönster som vetter mot uteplatsen samt ena långsidan av hemmet går det att korta ned allrummet för att få ut ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Här kliver du in i stilrent inredda rum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar. Vid entrén ligger hemmets gästtoalett med duschhörna och en trappa upp väntar familjens härliga badrum med badkar, toalett, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga

Välplanerad tvättstuga med separat groventré vid ena långsidan av hemmet. Under en väl tilltagen arbetsbänk med tvättho står din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare.

Uteplats

Ett kliv ut från vardagsrummet möts du av hemmets generösa uteplats. Njut av härliga middagar i kvällssolen på altanen och låt barnen springa av sig på den stora gräsmattan. Här finns plats för både badmintonnät och studsmatta samt bra ytor för dig med gröna fingrar.

Parkering och förvaring

Familjens välplanerade carport är sammankopplad med ena långsidan av hemmet och du parkerar bilen på marksten. I bakkant finns ett rymligt förråd där du kan hänga upp trädgårdsverktygen, förvara jordsäckarna och gömma undan badmintonnätet. Du når förrådet smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.