Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-01-C, 5 Rum, 158 m²

Beskrivning

Gavelläge och en magisk uteplats

Inflyttningsklart! Vänligen kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer information: https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-runby-upplands-vasby-kommun-jordbrukargatan-21-14206476

Hemmets gemensamma ytor gör det enkelt för dig att umgås med familj och vänner. På övervåningen väntar generösa sovrum med stora möbleringsmöjligheter. På baksidan ligger din altan och grannskapets största uteplats. Här väntar många härliga grillkvällar i kvällssolen och ordentligt med plats för både studsmattan och badmintonnätet.

Entré och hall

Den vattenburna golvvärmen sträcker sig längs hela entréplanet samt i badrummet på övervåningen. På klinkergolvet i entrén finns ordentliga utrymmen för möblering och förvaring. Vidare in i hallen, under trappan finns ytterligare förvaring och här finns städskåpet placerat.

Kök och vardagsrum

Matplats med plats för många kring matbordet och ett miljösmart Marbodalkök som leder dig vidare in i vardagsrummet. Här finns plats för långbord på de stora familjeträffarna samt ordentliga utrymmen för möblering. I vardagsrummet väntar generösa fönster samt altandörr som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 1

Generöst sovrum med ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. Rummet ligger avskilt på övervåningen och har gott om förvaring i den installerade garderobsväggen.

Sovrum 2 och 3

Rum med fönster mot entrésidan och gott om plats för möblering på den ljusa ekparketten. Det ena sovrummet har dörr ut mot allrummet och det andra ligger i anslutning till övervåningens klädkammare.

Klädkammare

Välplanerad klädkammare med inredning från Elfa. Placerad i anslutning till två av sovrummen samt badrummet på övervåningen. Här finns gott om plats för både vinterjackor och fotbollsskor.

Allrum

Övervåningens hjärta, det rymliga allrummet, har ordentliga utrymmen för möblering. Här väntar generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen samt ena långsidan av hemmet. Om familjen får tillskott går allrummet att korta ned för att ge plats åt ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Stilrena rum med ljusa kaklade väggar som möts av mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Hemmets gästtoalett med duschhörna ligger bredvid entrén och en trappa upp väntar familjens härliga badkar. Här finns även en toalett, handfat, handdukstork samt spotlights i taket.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med egen groventré vid sidan av hemmet. Här står din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare under en stilren arbetsbänk med tvättho. I motsatt ände står även hemmets luftvärmepump.

Uteplats

På familjens nya uteplats breder sig områdets till ytan största gräsmatta ut. Här finns ordentligt med plats för hopp och lek men även generösa utrymmen för dig med gröna fingrar. På den möblerbara altanen väntar många härliga grillkvällar i kvällssolen. Här är det enkelt att trivas.

Parkering och förvaring

Carport med marksten och ett praktiskt förråd i bakkant. Carporten ligger sammankopplad med ena långsidan av hemmet och du når förrådet smidigt via dörr från altanen. Här finns gott om plats för både trädgårdsverktygen och barnens leksaker.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.