Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Eds H.O.M.E Äganderätter

Slutsålt

EDS H.O.M.E - Äganderätter

Barnvänliga Eds H.O.M.E

Ägandeform:
Äganderätt
Beskrivning

Barnvänliga Eds H.O.M.E

Eds H.O.M.E. ligger drygt två mil norr om Stockholm, knappt två kilometer från Mälaren. Centralt i området finns en lekplats för barn i alla åldrar och en gemensam lokal för trevliga tillställningar.

I småstadsidyllen Eds H.O.M.E är du omgiven av åkermark och skogspartier, med Mälarens vattenspegel runt hörnet och tio minuter till Arlanda. Området bjuder in till gemenskap och avspänd samvaro till fest och vardags. Småprata med grannarna vid lekplatsen eller ordna fest i den gemensamma lokalen. Här finner du ett hem i naturskön miljö där du enkelt umgås över tomtgränserna. Husen i Eds H.O.M.E är rymliga och välplanerade och har massor av generösa grönytor för spring i benen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • Skolor och förskolor

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • Service i området

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • Kommunikationer

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.

Bostäder

Vill du se resten av husen i Eds H.O.M.E?

Vi har också hus med bostadsrätt i området. Det är dessa hus som är gråa i bostadsväljaren.

Läs mer

Fakta om närområdet

29 min
till T-centralen
2,5 km
till Kairobadet
20 min
till Arlanda
2 km
till Upplands Väsby centrum