Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31202, 2 Rum, 57 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Härlig tvåa med spatiös balkong

Välkommen hem till en öppen och socialt planerad tvåa med balkong i västerläge. Här bor du i ett naturskönt kvarter med tillgång till gemensam relax. Inflyttningsklart i december 2019.

Du har gott om sociala ytor inne och ute i din nya tvåa. Vardagsrummet är utmärkt för de festliga tillställningarna och när du ska sova kryper du in i mysigt sovrum med spatiös skjutdörrsgarderob. Att ta sig till city är enkelt, med goda förbindelser till buss och snart tvärbana. För lugna dagar hemma i kvarteret finns naturreservat och närservice runt hörnet.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet med kök finns i öppen planlösning. På sammanlagt 31 kvadratmeter kan du ställa din stora soffa och ändå ha plats över för matbordet. De stilrena vitvarorna kommer från Electrolux och är snälla mot miljön. Köket är designat av Marbodal.

Balkong

På balkongen i västerläge har du mysigt solljus in på kvällen. Du har åtta kvadratmeter att möblera fritt på och kan enkelt låta kreativiteten flöda med inredningsdetaljer.

Sovrum

Ditt sovrum är beläget längst in i lägenheten. Här finner du ett lugnt rum med fönster mot grönska gångstråk och rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Du får plats med den stora dubbelsängen att kura ned sig i.

Badrum med tvättmaskin

Helkaklat badrum med klinkergolv där du enkelt städar upp efter blöta fötter. Vardagen blir lite enklare med din egen tvättmaskin och torktumlare. På den ovanliggande bänkskivan sorterar du de rena kläderna.

Hall

I din lilla men välplanerade hall finns bra ytor för krokar och skoställ. Om du inte får plats med alla vinterjackor och höstkappor finns ytterligare förvaring i hallgarderoben.

Hemfakta

Bostad
31202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
2
Storlek
57 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet