Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Klart att flytta in

De Fem Elementen i Ursvik

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Barnvänligt boende i natursköna Ursvik

Gott om plats för den växande familjen. För er som är två, som blir tre eller kanske fyra. Här finns lägenheter i varierande storlekar, med generösa balkonger och gott om förvaring.

Med närhet till skola och förskola samt mängder av aktiviteter runt hörnet är Ursvik som gjort för en idyllisk uppväxt. Husen är högt belägna på den gröna kullen, nära Forskarparken, som bjuder in till lek och äventyr för barn och vuxna. Som avkoppling från vardagsstressen har föreningen en egen bastu- och relaxavdelning för skön återhämtning. Här kan du träna i gymmet, koppla av i relaxen eller rulla ut yogamattan för en stunds träning.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
95
Antal rum
2 - 4
Storlek
57 - 109 m²
Pris
2 645 000 - 5 795 000 kr
Våningar
6
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet