Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61304, 2 Rum, 59 m²

2 planerade visningar

Aktivt liv i söderläge

Välkommen hem till en lägenhet med drömläge – i flera bemärkelser. Dels bor du högt upp i huset och har en södervänd balkong; dels har du nära till Sollentuna Centrum.

Om du värdesätter närhet till naturen befinner du dig också i ett guldläge. På din grönskande innergård finns väggar av växtlighet och ett inbjudande växthus för egna odlingsprojekt. Dessutom har du tre naturreservat på cykelavstånd där fantastiska och varierade naturupplevelser väntar på dig.

Balkong

Med placeringen högt upp i huset blir din balkong i söderläge en riktig solmagnet. Under sommarhalvåret kommer du alltid att ha tillgång till sköna stunder i värmen både dagar och kvällar.

Vardagsrum och kök

I ditt kök finns en väl tilltagen matlagningsdel och plats för frukostbord. Tack vare den öppna planlösningen övergår köket omärkligt till vardagsrum, vilket gör det möjligt att möblera och planera på många spännande sätt. Fokus på soffmys och tv:n i fokus eller långbord med plats för många middagsgäster? Det är upp till dig.

Sovrum

Ditt sovrum har tre rymliga garderober och ett fantastiskt ljusinsläpp från det södervända sovrumsfönstret. Här har du alla möjligheter att både börja och avsluta dagen på bästa sätt.

Badrum

Med både tvättmaskin och torktumlare har du tillgång till din egen tvättstuga precis när du vill. En stor kommod och ett stilrent spegelskåp gör att förvaringen aldrig blir ett problem.

Hall

Hemmet startar med den yteffektiva hallen där jackan får sin plats direkt till vänster. Klinkergolvet är tåligt för lera och grus som råkar smita med in.

Hemfakta

Bostad
61304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
59 m²
Inflytt från
Augusti 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter