Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Aktivt liv i söderläge

Välkommen hem till en lägenhet med drömläge – i flera bemärkelser. Dels bor du högt upp i huset och har en södervänd balkong; dels har du nära till Sollentuna Centrum.

Om du värdesätter närhet till naturen befinner du dig också i ett guldläge. På din grönskande innergård finns väggar av växtlighet och ett inbjudande växthus för egna odlingsprojekt. Dessutom har du tre naturreservat på cykelavstånd där fantastiska och varierade naturupplevelser väntar på dig.

Balkong

Med placeringen högt upp i huset blir din balkong i söderläge en riktig solmagnet. Under sommarhalvåret kommer du alltid att ha tillgång till sköna stunder i värmen både dagar och kvällar.

Vardagsrum och kök

I ditt kök finns en väl tilltagen matlagningsdel och plats för frukostbord. Tack vare den öppna planlösningen övergår köket omärkligt till vardagsrum, vilket gör det möjligt att möblera och planera på många spännande sätt. Fokus på soffmys och tv:n i fokus eller långbord med plats för många middagsgäster? Det är upp till dig.

Sovrum

Ditt sovrum har tre rymliga garderober och ett fantastiskt ljusinsläpp från det södervända sovrumsfönstret. Här har du alla möjligheter att både börja och avsluta dagen på bästa sätt.

Badrum

Med både tvättmaskin och torktumlare har du tillgång till din egen tvättstuga precis när du vill. En stor kommod och ett stilrent spegelskåp gör att förvaringen aldrig blir ett problem.

Hall

Hemmet startar med den yteffektiva hallen där jackan får sin plats direkt till vänster. Klinkergolvet är tåligt för lera och grus som råkar smita med in.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.