Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61302, 1 Rum, 35 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ljuvligt ljus och ypperlig ytplanering

På fjärde våningen flödar ljuset in i ditt vardagsrum med hjälp av generösa fönsterpartier och den stora balkongen.

Med en kvart in till T-Centralen, Sollentuna Centrum runt hörnet och tre naturreservat på cykelavstånd är det svårt att hitta ett bättre läge än Märtas Berså. Lägg då till grannskapets omsorgsfullt genomtänkta innergård och din egen ytsmarta lägenhet med stor balkong så förstår du att du kommer förälska dig och bli kvar. Länge.

Entré

Din nya hall har bra med förvaring redan som det är, men direkt till vänster om säkerhetsdörren finns även plats att ställa en hallmöbel för att samla livets många små nödvändigheter som vantar, mössor och solglasögon. Ett par steg framåt till höger väntar två stora Elfa-garderober på att ta hand om ytterplagg och andra kläder. Bredvid hittar du städskåpet som håller koll på ordning och reda.

Badrum

I det helkaklade badrummet har ingen varit före dig. Du är först med att stå i den yteffektiva hörnduschen, vila blicken på den stilrena inredningen från Svedbergs och glädjas åt den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren. I taket lyser infällda spotlights och på golvet sprider sig komfortvärme.

Kök och matplats

Kök, matplats och vardagsrum går hand i hand för att bilda ett inbjudande socialt sammanhang. Här mår du bra i eget prima sällskap eller tillsammans med många vänner. Med en iläggsskiva kan du snabbt anpassa ett matbord efter hur många ni blir till middagen och ställa det längs med fönsterpartiet.

Vardagsrum och balkong

På fjärde våningen flödar ljuset in i ditt vardagsrum med hjälp av de generösa fönsterpartierna och den stora balkongens glasdörr. Väggarna har alla en sammanhållen vit färgsättning som bidrar till det luftiga intrycket. Här är lätt att möblera efter egen smak: från stora favoritsoffan till ett par sköna fåtöljer och ett smakfullt soffbord.

Sovalkov

Sänghörnan blir din alldeles egna vrå där du laddar om inför en ny dag. Du väljer själv om du vill använda den som en förlängning av vardagsrummet eller göra ytan mer avskild till exempel genom en rumsavdelare. Här kan du också göra rum för mer förvaring eller en mindre arbetsplats.

Hemfakta

Bostad
61302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
1
Storlek
35 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter