Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 35 m², Lägenhet 61302

Beskrivning

Ljuvligt ljus och ypperlig ytplanering

På fjärde våningen flödar ljuset in i ditt vardagsrum med hjälp av generösa fönsterpartier och den stora balkongen.

Med en kvart in till T-Centralen, Sollentuna Centrum runt hörnet och tre naturreservat på cykelavstånd är det svårt att hitta ett bättre läge än Märtas Berså. Lägg då till grannskapets omsorgsfullt genomtänkta innergård och din egen ytsmarta lägenhet med stor balkong så förstår du att du kommer förälska dig och bli kvar. Länge.

Entré

Din nya hall har bra med förvaring redan som det är, men direkt till vänster om säkerhetsdörren finns även plats att ställa en hallmöbel för att samla livets många små nödvändigheter som vantar, mössor och solglasögon. Ett par steg framåt till höger väntar två stora Elfa-garderober på att ta hand om ytterplagg och andra kläder. Bredvid hittar du städskåpet som håller koll på ordning och reda.

Badrum

I det helkaklade badrummet har ingen varit före dig. Du är först med att stå i den yteffektiva hörnduschen, vila blicken på den stilrena inredningen från Svedbergs och glädjas åt den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren. I taket lyser infällda spotlights och på golvet sprider sig komfortvärme.

Kök och matplats

Kök, matplats och vardagsrum går hand i hand för att bilda ett inbjudande socialt sammanhang. Här mår du bra i eget prima sällskap eller tillsammans med många vänner. Med en iläggsskiva kan du snabbt anpassa ett matbord efter hur många ni blir till middagen och ställa det längs med fönsterpartiet.

Vardagsrum och balkong

På fjärde våningen flödar ljuset in i ditt vardagsrum med hjälp av de generösa fönsterpartierna och den stora balkongens glasdörr. Väggarna har alla en sammanhållen vit färgsättning som bidrar till det luftiga intrycket. Här är lätt att möblera efter egen smak: från stora favoritsoffan till ett par sköna fåtöljer och ett smakfullt soffbord.

Sovalkov

Sänghörnan blir din alldeles egna vrå där du laddar om inför en ny dag. Du väljer själv om du vill använda den som en förlängning av vardagsrummet eller göra ytan mer avskild till exempel genom en rumsavdelare. Här kan du också göra rum för mer förvaring eller en mindre arbetsplats.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.