Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ett hem för soldyrkare

När våren kommer är du i prima position för att fånga upp de första trevande solstrålarna, och om hösten dröjer sig värmen kvar extra länge hos just dig. Välkommen till en tvåa med södervänd balkong.

Utöver din optimalt placerade balkong har du också ett stort sovrum med fyra rymliga garderober, badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett fräscht kök med toppmoderna vitvaror och ett luftigt allrum med plats för både lata kvällar i soffan och långa middagar med vänner och familj.

Hall och kök

Hallens lättstädade klinkergolv gör att du inte behöver bekymra dig om huruvida det skulle råka följa med in lite lera efter morgonens joggingtur kring Edsviken. Så snöra av dig löpskorna, ta ett par kliv till vänster och fixa till en härlig frukost i ditt fina kök. Här står inbyggnadshällen och varmluftsugnen från Electrolux till din tjänst för både tidskrävande kulinariska utflykter och snabba mål i farten.

Vardagsrum

Ditt öppna vardagsrum har plats för både en skön soffa och middagsmöblemang – här kan sällskap som är på besök njuta av såväl spirituella samtal som kvällssolen då den letar sig in genom de väl tilltagna fönstren.

Balkong

Vardagsrummets ljusa öppenhet är bara försmaken av vad som väntar på balkongen. Söderläget gör att du under sommarhalvåret har tillgång till en stund i solen i princip så ofta som du själv vill; hemma hos dig är det lätt att njuta av livet.

Badrum

I ditt helkaklade badrum finns separata maskiner för både tvätt och tork. Här har du också en trevlig kommod som tillsammans med spegelskåpet gör att förvaringsutrymme aldrig kommer bli ett bekymmer.

Sovrum

Platsen för vila och återhämtning rymmer den breda sängen på ekparketten. Du har gott om förvaring i garderobsväggen och plats för trivsam möblering.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.