Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61204, 2 Rum, 59 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ett hem för soldyrkare

När våren kommer är du i prima position för att fånga upp de första trevande solstrålarna, och om hösten dröjer sig värmen kvar extra länge hos just dig. Välkommen till en tvåa med södervänd balkong.

Utöver din optimalt placerade balkong har du också ett stort sovrum med fyra rymliga garderober, badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett fräscht kök med toppmoderna vitvaror och ett luftigt allrum med plats för både lata kvällar i soffan och långa middagar med vänner och familj.

Hall och kök

Hallens lättstädade klinkergolv gör att du inte behöver bekymra dig om huruvida det skulle råka följa med in lite lera efter morgonens joggingtur kring Edsviken. Så snöra av dig löpskorna, ta ett par kliv till vänster och fixa till en härlig frukost i ditt fina kök. Här står inbyggnadshällen och varmluftsugnen från Electrolux till din tjänst för både tidskrävande kulinariska utflykter och snabba mål i farten.

Vardagsrum

Ditt öppna vardagsrum har plats för både en skön soffa och middagsmöblemang – här kan sällskap som är på besök njuta av såväl spirituella samtal som kvällssolen då den letar sig in genom de väl tilltagna fönstren.

Balkong

Vardagsrummets ljusa öppenhet är bara försmaken av vad som väntar på balkongen. Söderläget gör att du under sommarhalvåret har tillgång till en stund i solen i princip så ofta som du själv vill; hemma hos dig är det lätt att njuta av livet.

Badrum

I ditt helkaklade badrum finns separata maskiner för både tvätt och tork. Här har du också en trevlig kommod som tillsammans med spegelskåpet gör att förvaringsutrymme aldrig kommer bli ett bekymmer.

Sovrum

Platsen för vila och återhämtning rymmer den breda sängen på ekparketten. Du har gott om förvaring i garderobsväggen och plats för trivsam möblering.

Hemfakta

Bostad
61204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
59 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter