Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61104, 2 Rum, 59 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Sol hela dagen på rätt sida stan

Med en balkong i utsökt söderläge, toppmodernt kök och en supermysig innergård blir det här en bostad som du kommer att längta hem till från dag ett.

Din nya lägenhet ligger optimalt placerad, med närhet till Sollentunas hela utbud. Det är inte konstigt att så många vill flytta till norr om stan, med närhet till flyget, naturen och många fräscha gallerior. I Sollentuna bor du granne med såväl toppenshopping, utförsåkning som tre olika naturreservat. Dessutom är Stockholm City aldrig längre än en kvart bort med pendeltåg eller bil.

Hall och kök

Då du kliver in i din nya lägenhet har du köket direkt till vänster. Kräng av dig skorna på hallkaklet, packa upp matkassen på köksbänken och skrid till verket med middagsplanerna. Din stora varmluftsugn och stilrena glaskeramikhäll fixar både ambitiösa helgmiddagar och snabba kvällsmål i farten.

Vardagsrum

Ditt vardagsrum är stort nog för både en skön soffgrupp och middagsmöbler med plats så det räcker när vänner och familj kommer på besök. Den trevliga passagen mellan vardagsrum och sovrum är som gjord för att inredas med en bokhylla och mysig fåtölj och bli den perfekta läshörnan.

Balkong

Även om norrort är hetare än någonsin vill de flesta fortfarande ha sin balkong vänd åt andra hållet. Det får du i den här lägenheten, som tack vare sitt södervända läge bjuder på sol hela långa dagen.

Badrum

Det går inte att sticka under stol med att tvättstugor inte är den roligaste platsen att spendera sin tid på. Därför kommer du garanterat att uppskatta att ditt nya hem är utrustat med både separat tvättmaskin och torktumlare. I ditt fräscha helkaklade badrum finns dessutom komfortvärme i golvet, handdukstorkare och en trivsam hörndusch.

Sovrum

Ditt rymliga sovrum på 15 kvadratmeter blir platsen att längta till vid dagens slut. Här finns utrymme för en bred säng, och garderobsväggen rymmer klädsamlingarna.

Hemfakta

Bostad
61104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
59 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter