Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 59 m², Lägenhet 61104

Beskrivning

Sol hela dagen på rätt sida stan

Med en balkong i utsökt söderläge, toppmodernt kök och en supermysig innergård blir det här en bostad som du kommer att längta hem till från dag ett.

Din nya lägenhet ligger optimalt placerad, med närhet till Sollentunas hela utbud. Det är inte konstigt att så många vill flytta till norr om stan, med närhet till flyget, naturen och många fräscha gallerior. I Sollentuna bor du granne med såväl toppenshopping, utförsåkning som tre olika naturreservat. Dessutom är Stockholm City aldrig längre än en kvart bort med pendeltåg eller bil.

Hall och kök

Då du kliver in i din nya lägenhet har du köket direkt till vänster. Kräng av dig skorna på hallkaklet, packa upp matkassen på köksbänken och skrid till verket med middagsplanerna. Din stora varmluftsugn och stilrena glaskeramikhäll fixar både ambitiösa helgmiddagar och snabba kvällsmål i farten.

Vardagsrum

Ditt vardagsrum är stort nog för både en skön soffgrupp och middagsmöbler med plats så det räcker när vänner och familj kommer på besök. Den trevliga passagen mellan vardagsrum och sovrum är som gjord för att inredas med en bokhylla och mysig fåtölj och bli den perfekta läshörnan.

Balkong

Även om norrort är hetare än någonsin vill de flesta fortfarande ha sin balkong vänd åt andra hållet. Det får du i den här lägenheten, som tack vare sitt södervända läge bjuder på sol hela långa dagen.

Badrum

Det går inte att sticka under stol med att tvättstugor inte är den roligaste platsen att spendera sin tid på. Därför kommer du garanterat att uppskatta att ditt nya hem är utrustat med både separat tvättmaskin och torktumlare. I ditt fräscha helkaklade badrum finns dessutom komfortvärme i golvet, handdukstorkare och en trivsam hörndusch.

Sovrum

Ditt rymliga sovrum på 15 kvadratmeter blir platsen att längta till vid dagens slut. Här finns utrymme för en bred säng, och garderobsväggen rymmer klädsamlingarna.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.