Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 35 m², Lägenhet 61102

Beskrivning

Smart planering och stor balkong

Din nya bostad är det bästa med nyproduktion i ett nötskal: kloka lösningar på hur både förvaring och golvyta kan användas på bästa sätt och med din hemkänsla i fokus.

I Märtas Berså kan du känna dig lika hemma på den inbjudande gården som i din bostad. Många gemensamma sittytor, en planerad grillplats och odlingslådor gör det lätt att vara social när du vill. Välkommen hit.

Entré

Kanske har du varit i Sollentuna Centrum på bio eller shoppat en ny tröja. Kanske är du nyss åter från långpromenaden runt Edsviken. Oavsett – du är hemma nu. Häng av dig i en av två stora välkomnande garderober och tacka det sobra klinkergolvet för att det tar hand om dina skor med spår från världen utanför. Har du dragit in halva löprundan under sulorna finns ett stort städskåp på armlängds avstånd.

Badrum

Det fräscha helkaklade badrummet känns rymligt utan att ta plats från resten av ditt hem. Här trivs du bra: infällda spotlights i taket och komfortvärme i golvet skapar spakänsla hemma. En kombimaskin med rejäl avlastningsbänk ser till att dina kläder blir rena på ett kick.

Kök

Runt hörnet finns flera bra krogar om du vill äta ute eller fixa hämtmat. Vill du hellre ägna dig åt laga maten själv finns alla förutsättningar i ditt nya Marbodalkök: energismart glaskeramikhäll och mikro från Electrolux ser till att middagen smakar bra. Köksluckor, stänkskydd och arbetsbänk är stilrent utformade.

Vardagsrum

Köket och matplatsen går sömlöst över i vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från två stora fönster. Vi har tänkt på alla detaljer: har du stor tv-skärm sitter den extra säkert monterat tack vare den förstärkta väggen mot badrummet.

Balkong

Din stora balkong vetter mot den grönskade innegården och suddar ut gränsen mellan inne och utomhus – passa på att ta starta morgonen där med kaffe och tidning i godan ro. Kika ner på grannarna på väg till jobbet.

Sovalkov

I den vilsamt placerade sovalkoven somnar du gott. Lägenheten ger ett lugnt intryck med genomgående ekparkettgolv och sammanhållen färgsättning på väggarna. Här får du plats med säng för en eller två beroende på vad som passar dig bäst. Dröm sött.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.