Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 53 m², Lägenhet 61101

Beskrivning

Stor tvåa med balkong

Du njuter av stadskänsla men trivs också ute i det gröna. Du vill ha nära till shoppingpulsen men snabbt nå lugnet hemma. Grattis – i Märtas Berså hittar du allt du kan önska.

I ditt nya hem är det bara att flytta in – allt står orört och väntar på att du ska bli den första att använda de energismarta vitvarorna, kökets välplanerade arbetsbänk eller balkongens inbjudande uterum.

Hall

Välkommen in – här möts du direkt av finessen med nyproduktion. Praktiskt klinkergolv och rymlig garderobsförvaring presenterar sig så snart du har kommit innanför säkerhetsdörren. Känn dig som hemma.

Badrum

Håll dig och kläderna rena i ditt nya fräscha badrum: här väntar en kombinerad tvättmaskin och torktumlare på att starta sitt uppdrag. Duschen är hörnplacerad för att spara utrymme och ger gott om plats för wc, kommod och spegelskåp från Svedbergs att visa upp sina fina moderna former.

Kök

I ditt nya hem förenas kök och vardagsrum till en enda generös yta att laga mat och vara tillsammans på. Här finns alla vitvaror du behöver för att middagen ska bli lyckad, som till exempel helintegrerad diskmaskin, mikro i smart väggskåp och glaskeramikhäll – allt från Electrolux. Frukostyoghurten och flingorna når du direkt från matplatsen: bara att greppa tag i vad du behöver från kyl och högskåp på armlängds avstånd.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummet hämtar sitt fina ljus från ett stort fönster och balkongen i sydostläge. Låt årstiden få bestämma var du slår dig ner och dricker morgonkaffet. Stanna upp och lägg märke till små detaljer som fönsterbänkarna i polerad kalksten eller hur fint ekparketten binder ihop all golvyta.

Sovrum

Nu i ro, slumra in – i sovrummet ut mot den lugna innergården är det lätt att hitta vila. Två platsbyggda garderober i en alkov tar inte upp onödig golvyta utan sväljer det mesta av dina plagg och pinaler. Här finns rum för en enkelsäng och nattduksbord eller en dubbelsäng.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.