Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51501, 3 Rum, 64 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Terrass och balkong i yteffektiv trea

Högst upp i huset med himlen som närmaste granne är det lätt att trivas. Att du sedan har terrass och balkong gör knappast saken sämre.

Det här är modernt, stilsäkert boende i sin bästa form. På 64 smarta kvadratmeter hittar du tre rum tillsammans med luftig köksdel och badrum. Varmt välkommen.

Terrass och balkong

I ditt nya hem har du 18 kvadratmeter terrass i sydöstläge att njuta på. Här samlar du vännerna på en utomhusmiddag eller njuter i utesoffan i ensamt majestät. I andra änden av lägenheten väntar en rymlig balkong med lugnt läge mot den frodande innergården.

Kök

Om du gillar att laga mat har du kommit rätt: här möts du av energismarta vitvaror från Electrolux som glaskeramikhäll, integrerad diskmaskin och mikro i väggskåp. Välkända Marbodalkök svarar för att inredningen är stilsäker och av högsta kvalitet.

Vardagsrum

Hemmets samlingspunkt får frikostigt med ljus tack vare både sitt höga läge och insläppet från fönsterpartierna längs med terrassen. Kök och vardagsrum knyts ihop genom såväl den öppna planlösningen som den genomgående mattlackade ekparketten. Här vill du vara. Länge.

Hall och passage

Här är det lätt att ha ordning och reda. Det ser den platsbyggda Elfa-garderoben och stilsäkra hatthyllan till – bara att kliva ur skorna på det sobert klinkrade golvet och hänga av sig. Precis intill hittar du ett rymligt städskåp att parkera dammsugare och annan utrustning i.

Sovrum 1 och 2

Precis till höger om entrén stiger du in till sovrum 2 med fullt ljusinsläpp från ett dubbelfönster i sydväst. Här finns en platsbyggd garderob och rum för en enkelsäng eller ett hemmakontor. Sovrum 1 ligger vägg i vägg och bjuder storstilat på både golv- och förvaringsytor: flytta in alla älsklingsplagg och sängkläder i tre stora garderober och ett linneskåp. Härifrån går du ut till balkongen där du både har plats för egna odlingslådor och sittyta för att unna dig morgonkaffet.

Badrum

Njut av spakänsla och vardagslyx hemma i ditt fräscha, helkaklade badrum med komfortvärme i golvet. Här tar du hand om tvätten i maskiner från Electrolux och viker det rena resultatet på en rejäl arbetsbänk. Glid ner i ett avkopplande bad i ett kar från Svedbergs. Därifrån kommer också den moderna inredningen.

Hemfakta

Bostad
51501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
64 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter