Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Terrass och balkong i yteffektiv trea

Högst upp i huset med himlen som närmaste granne är det lätt att trivas. Att du sedan har terrass och balkong gör knappast saken sämre.

Det här är modernt, stilsäkert boende i sin bästa form. På 64 smarta kvadratmeter hittar du tre rum tillsammans med luftig köksdel och badrum. Varmt välkommen.

Terrass och balkong

I ditt nya hem har du 18 kvadratmeter terrass i sydöstläge att njuta på. Här samlar du vännerna på en utomhusmiddag eller njuter i utesoffan i ensamt majestät. I andra änden av lägenheten väntar en rymlig balkong med lugnt läge mot den frodande innergården.

Kök

Om du gillar att laga mat har du kommit rätt: här möts du av energismarta vitvaror från Electrolux som glaskeramikhäll, integrerad diskmaskin och mikro i väggskåp. Välkända Marbodalkök svarar för att inredningen är stilsäker och av högsta kvalitet.

Vardagsrum

Hemmets samlingspunkt får frikostigt med ljus tack vare både sitt höga läge och insläppet från fönsterpartierna längs med terrassen. Kök och vardagsrum knyts ihop genom såväl den öppna planlösningen som den genomgående mattlackade ekparketten. Här vill du vara. Länge.

Hall och passage

Här är det lätt att ha ordning och reda. Det ser den platsbyggda Elfa-garderoben och stilsäkra hatthyllan till – bara att kliva ur skorna på det sobert klinkrade golvet och hänga av sig. Precis intill hittar du ett rymligt städskåp att parkera dammsugare och annan utrustning i.

Sovrum 1 och 2

Precis till höger om entrén stiger du in till sovrum 2 med fullt ljusinsläpp från ett dubbelfönster i sydväst. Här finns en platsbyggd garderob och rum för en enkelsäng eller ett hemmakontor. Sovrum 1 ligger vägg i vägg och bjuder storstilat på både golv- och förvaringsytor: flytta in alla älsklingsplagg och sängkläder i tre stora garderober och ett linneskåp. Härifrån går du ut till balkongen där du både har plats för egna odlingslådor och sittyta för att unna dig morgonkaffet.

Badrum

Njut av spakänsla och vardagslyx hemma i ditt fräscha, helkaklade badrum med komfortvärme i golvet. Här tar du hand om tvätten i maskiner från Electrolux och viker det rena resultatet på en rejäl arbetsbänk. Glid ner i ett avkopplande bad i ett kar från Svedbergs. Därifrån kommer också den moderna inredningen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.