Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 63 m², Lägenhet 51203

Beskrivning

Med både krog och natur runt hörnet

Tänk att du är nära både stad, kommunikationer, shopping och natur på samma plats. Tänk att ditt nya hem har lyckats samla alla delar till en unik helhet. Välkommen in.

Redan i entrén vet du att du är hemma. Häng av dig och kika in: här finns generösa och genomgående ljusinsläpp, luftiga ytor som bjuder in till middagar och fester och en balkong som ger utomhusyta hemma.

Hall

Här möts övergången från ute till inne på bästa sätt utan att ta yta från de andra rummen. Klinkergolvet är lätt att hålla rent och skonar ekparketten som binder ihop lägenhetens övriga golvytor. Dubbla garderober ser till att alla dina jackor, skor och halsdukar inte behöver trängas om utrymme.

Sovrum

Direkt till vänster om entrén hittar du det sobra sovrummet som vetter vilsamt mot innergården. Här kan du möblera med både dubbelsäng och sängbord på vardera sida. Två rymliga garderober och ett linneskåp från Elfa garanterar både gott om förvaring och hög kvalitet.

Badrum

Det lättstädade badrummet håller rent med finess: under en praktisk arbetsbänk hittar du både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Tittar du upp i taket lyser infällda spotlights och på det klinkrade golvet mår dina fötter bra komfortvärmen. En hörnplacerad dusch sparar utrymme och lämnar plats åt en handdukstork.

Kök och matplats

I Marbodalköket finns bra med plats att uträtta kulinariska stordåd tillsammans med dina gäster. Till din hjälp har du energismarta vitvaror från Electrolux som till exempel kombinerad kyl/frys, glaskeramikhäll och mikro i praktiskt högskåp. Vid matplatsen kan du samla många till bords och den öppna planlösningen gör att kök, matplats och vardagsrum får ett fint socialt sammanhang.

Vardagsrum och balkong

Plats för fest – det rymliga vardagsrummet vill välkomna många släktingar, vänner och bekanta. Rummets rymd förstärks av dubbelfönstret vid matplatsen och ljusinsläppet från balkongen – din egen odlingsoas. Den mattlackade ekparketten kommer till sin rätt tillsammans med de ljusa väggarna.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.