Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt upp utan insyn men bra sikt ut

Bo i ett toppenområde med nära till allt. Här har du både kvarterskrogen och naturen runt hörnet. Ta pendeln in till Stockholm city om storstadspulsen lockar.

Här kan du skapa dig ett liv och en tillvaro som har det bästa av två världar. Natur när helst du vill och likaså med shopping och andra aktiviteter. Ta med familjen på en skiddag i den närliggande backen en härlig vinterdag, eller avsluta sommarkvällens löprunda med ett friskt dopp.

Hall

Denna hall är ingången till ditt nya hem. Precis när du kommer in möts du av klinker under skorna, bra för minskat slitage. Tre steg till och du möts av en trevlig ekparkett. Häng av dig alla ytterkläder under hatthyllan. Är ni många har du också en smart platsbyggd garderob till ditt förfogande.

Badrum

Ett av de viktigaste rummen, ditt badrum. Här måste effektiva ytor kombineras med smart lösningar och komfort. Det har vi sett till genom att placera in komfortgolvvärme som värmer de frusna fötterna, tvättmaskin och torktumlare som sköter din tvätt och en handdukstork för lyxigt varma badlakan.

Sovrum 1

Vakna själv eller tillsammans med din partner, hund eller andra familjemedlemmar. Oavsett har vi skapat ett rum för dig som vill ha det lilla extra. Härligt ljusa färger och med ett större fönsterparti som skapar extra rymd. Här får du plats med dubbelsängen och tillhörande nattduksbord.

Vardagsrum

Hemmets hjärta och oas. I vardagsrummet samlas man för att umgås, det är här du samlar familjen en fredagskväll och det är här du njuter av ensamma söndagar. Fyll den öppna ytan med en större soffa och fåtöljer, lägg dit en fluffig matta och ett rymligt bord och du har allt du behöver.

Kök

Från köket når du matplatsen och balkongen. Men innan du slår dig ner måste middagen förberedas. De generösa arbetsytorna gör det möjligt för fler personer i köket utan att det kommer kännas trångt. När maten avnjutits tar diskmaskinen hand som måstegörat.

Balkong

Vinter, vår, sommar, höst – oavsett årstid är en balkong alltid extra lyxigt. Klä den efter årstid. Mysiga ljusslingor som klingar fint i vintern, så små frön till våren som blir till blommor under sommaren och dekorera med pumpor och levande ljus när mörkret sakta kryper sig på inpå hösten.

Sovrum 2 och klädkammare

Här kan du med fördel flytta hem kontoret, och dagar du jobbar hemifrån skapar du din egna lugna atmosfär. Här har du naturligt dagsljus från fönstret. Det bästa med det här rummet är den dolda klädkammaren som man endast ser från det här rummet. Här hittar du lägenhetens bästa förvaring.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.