Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljust, öppen planlösning och nära till grönområden

Det är enkelt att ta sig till och från jobbet från din nya lägenhet i Sollentuna. På bara en kvart med pendel är du framme vid Stockholm Central. Och när naturen kallar är det bara att vända hem igen.

Märtas Berså kallas ditt nya grannskap som upplevs som en grönskande oas men med kort avstånd till city. Här blir du aldrig uttråkad. Shopping, restauranger, löpspår och naturreservat. Allt ett stenkast från ditt nya välplanerade hem.

Hall

Redan i entrén möts du av flera smarta lösningar som går som en röd tråd genom hela lägenheten. Sparka av dig skorna, släng upp hatten på hyllan och häng av dig ytterkläderna i den platsbyggda garderoben. Välkommen in.

Badrum

Glöm fullbokade tvättstugetider – här kan du tvätta när som helst du vill i smarta och energisnåla maskiner som skonsamt gör rent och torkar din tvätt. När dagens bestyr går mot sitt slut är det dags att sjunka ner i ett ångande bad. Dämpa belysningen för äkta spakänsla.

Vardagsrum

Spelkväll, hemmakväll med familj, ensamtid eller fest med vänner. Vardagsrummet klarar allt. Med den öppna planlösningen, ljusinsläppet från de generösa fönsterpartierna och det ljusa golvet bildas en rymd utan dess like. Här är det enkelt att trivas.

Kök

Marbodalköket bidrar med extra lyx i vardagen med inbyggd mikro och ugn och induktionshäll Electrolux. Det är bara kocken som fattas. Arbetsytorna är många och lätta att hålla efter vilket bidrar till att trängsel blir till trivsel.

Balkong

Andas friskluft från din balkong. För dig med gröna fingrar kanske en liten odlingslåda eller två kommer till sin rätt. Vad sägs om att toppa din hemgjorda pasta med egenodlad basilika. Under sommarmånaderna är detta en självklar matplats.

Sovrum 1

Ditt viktigaste rum, här börjar och avslutar du varje dag. Lite avskilt har du tillgång till ditt yteffektiva sovrum som rymmer den stora dubbelsängen med tillhörande nattduksbord. Glöm irriterande klädhögar på pallen, göm undan allt i de rymliga garderoberna som täcker ena kortsidan. Dra ner rullgardinen för att stänga ute ljusinsläppet och somna in.

Sovrum 2 och klädkammare

Från köket når du det tilltänkta arbetsrummet. Till dig som föredrar ett hemmakontor har du kommit helt rätt. Inred med större skrivbord och ergonomisk stol, glöm inte växterna för det lilla extra. Dagsljus får du från det generösa fönsterpartiet. Hemligheten i detta rum är klädkammaren. Här har du rum för alla dina kläder och lite till.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.