Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41302, 3 Rum, 87 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ljust, öppen planlösning och nära till grönområden

Det är enkelt att ta sig till och från jobbet från din nya lägenhet i Sollentuna. På bara en kvart med pendel är du framme vid Stockholm Central. Och när naturen kallar är det bara att vända hem igen.

Märtas Berså kallas ditt nya grannskap som upplevs som en grönskande oas men med kort avstånd till city. Här blir du aldrig uttråkad. Shopping, restauranger, löpspår och naturreservat. Allt ett stenkast från ditt nya välplanerade hem.

Hall

Redan i entrén möts du av flera smarta lösningar som går som en röd tråd genom hela lägenheten. Sparka av dig skorna, släng upp hatten på hyllan och häng av dig ytterkläderna i den platsbyggda garderoben. Välkommen in.

Badrum

Glöm fullbokade tvättstugetider – här kan du tvätta när som helst du vill i smarta och energisnåla maskiner som skonsamt gör rent och torkar din tvätt. När dagens bestyr går mot sitt slut är det dags att sjunka ner i ett ångande bad. Dämpa belysningen för äkta spakänsla.

Vardagsrum

Spelkväll, hemmakväll med familj, ensamtid eller fest med vänner. Vardagsrummet klarar allt. Med den öppna planlösningen, ljusinsläppet från de generösa fönsterpartierna och det ljusa golvet bildas en rymd utan dess like. Här är det enkelt att trivas.

Kök

Marbodalköket bidrar med extra lyx i vardagen med inbyggd mikro och ugn och induktionshäll Electrolux. Det är bara kocken som fattas. Arbetsytorna är många och lätta att hålla efter vilket bidrar till att trängsel blir till trivsel.

Balkong

Andas friskluft från din balkong. För dig med gröna fingrar kanske en liten odlingslåda eller två kommer till sin rätt. Vad sägs om att toppa din hemgjorda pasta med egenodlad basilika. Under sommarmånaderna är detta en självklar matplats.

Sovrum 1

Ditt viktigaste rum, här börjar och avslutar du varje dag. Lite avskilt har du tillgång till ditt yteffektiva sovrum som rymmer den stora dubbelsängen med tillhörande nattduksbord. Glöm irriterande klädhögar på pallen, göm undan allt i de rymliga garderoberna som täcker ena kortsidan. Dra ner rullgardinen för att stänga ute ljusinsläppet och somna in.

Sovrum 2 och klädkammare

Från köket når du det tilltänkta arbetsrummet. Till dig som föredrar ett hemmakontor har du kommit helt rätt. Inred med större skrivbord och ergonomisk stol, glöm inte växterna för det lilla extra. Dagsljus får du från det generösa fönsterpartiet. Hemligheten i detta rum är klädkammaren. Här har du rum för alla dina kläder och lite till.

Hemfakta

Bostad
41302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
4 398 kr
Pris per m²
52 874 kr
Pris
4 600 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter