Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vindsvåning med terrass och klädkammare

Välkommen hem till en lägenhet med hög charmfaktor, terrass med kvällssol och plats för vardagslyx. Snedfönster och dubbla klädkammare gör sitt för att addera personlighet till ett redan unikt hem.

Ett stenkast bort ligger Sollentuna Centrum med sina 115 välsorterade butiker, och inom promenad- och cykelavstånd har du både naturreservat, löpspår och fiskevatten. När du vill in till citypulsen är Odenplan bara elva minuter bort med pendeltåget, som ligger runt hörnet.

Terrass

Din mysiga terrass ligger högst upp i huset, med bara himlen som tak. Hit tar du dig via sovrummet för att dricka morgonkaffet och njuta av förmiddagssolen.

Sovrum med klädkammare

I anslutning till terrassen ligger sovrummet, som genom en smart skjutdörrslösning döljer en stor klädkammare bakom sängen. Diskret, smakfullt och charmigt.

Kök och vardagsrum

Snedtak och snedfönster ger ditt öppna kök och vardagsrum en rejäl dos personlighet och charm. Här får du en härlig utsikt över nejden och en känsla av frihet och integritet. I köket har du bästa tänkbara förutsättning att göra kulinariska stordåd tack vare toppmoderna vitvaror från Electrolux och rejäla arbetsytor.

Badrum

I det här rymliga badrummet kommer du att stormtrivas. Klinkers och kakel från golv till tak ger en fräsch känsla, och med separat tvättmaskin och torktumlare går tvätten att ordna på ett kick.

Klädkammare/extrarum

Om din walk-in-closet bakom sängen inte räcker till har du ett separat rum i anslutning till vardagsrummet som passar perfekt som klädkammare. Om kläderna inte kräver mer utrymme finns andra möjligheter – kanske kan det här utrymmet bli ett ombonat arbetsrum eller en ateljé.

Hall

I hallen kan jackan hänga direkt till höger, och bakom badrumsdörren finns en smart garderob placerad. Klinkergolvet står emot slit från lera och grus som råkar följa med in.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.