Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31502, 2 Rum, 64 m²

2 planerade visningar

Vindsvåning med terrass och klädkammare

Välkommen hem till en lägenhet med hög charmfaktor, terrass med kvällssol och plats för vardagslyx. Snedfönster och dubbla klädkammare gör sitt för att addera personlighet till ett redan unikt hem.

Ett stenkast bort ligger Sollentuna Centrum med sina 115 välsorterade butiker, och inom promenad- och cykelavstånd har du både naturreservat, löpspår och fiskevatten. När du vill in till citypulsen är Odenplan bara elva minuter bort med pendeltåget, som ligger runt hörnet.

Terrass

Din mysiga terrass ligger högst upp i huset, med bara himlen som tak. Hit tar du dig via sovrummet för att dricka morgonkaffet och njuta av förmiddagssolen.

Sovrum med klädkammare

I anslutning till terrassen ligger sovrummet, som genom en smart skjutdörrslösning döljer en stor klädkammare bakom sängen. Diskret, smakfullt och charmigt.

Kök och vardagsrum

Snedtak och snedfönster ger ditt öppna kök och vardagsrum en rejäl dos personlighet och charm. Här får du en härlig utsikt över nejden och en känsla av frihet och integritet. I köket har du bästa tänkbara förutsättning att göra kulinariska stordåd tack vare toppmoderna vitvaror från Electrolux och rejäla arbetsytor.

Badrum

I det här rymliga badrummet kommer du att stormtrivas. Klinkers och kakel från golv till tak ger en fräsch känsla, och med separat tvättmaskin och torktumlare går tvätten att ordna på ett kick.

Klädkammare/extrarum

Om din walk-in-closet bakom sängen inte räcker till har du ett separat rum i anslutning till vardagsrummet som passar perfekt som klädkammare. Om kläderna inte kräver mer utrymme finns andra möjligheter – kanske kan det här utrymmet bli ett ombonat arbetsrum eller en ateljé.

Hall

I hallen kan jackan hänga direkt till höger, och bakom badrumsdörren finns en smart garderob placerad. Klinkergolvet står emot slit från lera och grus som råkar följa med in.

Hemfakta

Bostad
31502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
2
Storlek
64 m²
Inflytt från
November 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter