Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära hem i Sollentuna

I Sollentuna väntar nya promenadstigar och löprundor på att du ska upptäcka dem, och hemma har du 98 smart fördelade kvadratmeter att trivas på. Balkonger i två väderstreck ger ljus och luft.

När du kliver in i hallen ser du vardagsrummet till vänster. Den öppna ytan ger välkomnande utrymme åt vardagens pyssel och fartfyllda festligheter. Matlagningen får ta plats i den avskilda hörnan, och med bordet invid fönstret få du in ett trivsamt ljus när du dukar upp kvällens middag. Tre sovrum, badrum med badkar och tvättavdelning och bra förvaring ger en fyra att trivas i.

Hall och klädkammare

Din nya hall ger plats åt ytterkläder för säsongens olika väder. Kapphyllan ordnar enkel förvaring precis innanför dörren, och klädkammaren ger ett helt rum för kläder och prylar. Du når hemmets olika rum härifrån, och den matta ekparketten tar vid efter klinkerplattorna i entrén.

Kök och vardagsrum

Här kan du koppla av i soffan eller duka upp till gemensam middag i det öppna rummet. Tre fönster och balkongen ordnar med ljus och luft, och ytan är luftig och lättmöblerad. I köket är de energieffektiva vitvarorna och arbetsytorna smart utplacerade och du har ett välplanerat och rymligt ställe för veckans matlagning.

Sovrum 1

På fjorton kvadratmeter får sovrummets självklara möbel gott om utrymme, och du har plats för annan trivsam inredning också. Med balkongdörren inom räckhåll är det enkelt att starta dagen med lite frisk luft, och garderobsväggen löser klädförvaringen.

Balkong 1 och 2

Med dubbla balkonger är det enkelt att släppa in ljus och luft hemma. En stund i en bekväm utomhusstol med morgonsolen eller kvällssolen som sällskap går att ordna när du har balkonger i två väderstreck.

Sovrum 2 och 3

Det mellanstora sovrummet ligger avskilt placerat bredvid vardagsrummet, och det minsta ligger vägg i vägg med det största. Rummen är enkla att anpassa efter behov och smak – här finns plats för allt från legovärldar till hemmakontorets papperssamlingar. Ekparketten och fönstrens ljusinsläpp blir grunden.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är en praktisk lyx när många är hemma samtidigt. Båda rummen är elegant helkaklade. I badrummet finns badkaret och bänken med tvätt- och torkmaskinerna. Komfortvärmen i klinkergolvet och handdukstorken är värmande detaljer, och du har bra med förberedd förvaring.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.