Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31201, 4 Rum, 98 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Naturnära hem i Sollentuna

I Sollentuna väntar nya promenadstigar och löprundor på att du ska upptäcka dem, och hemma har du 98 smart fördelade kvadratmeter att trivas på. Balkonger i två väderstreck ger ljus och luft.

När du kliver in i hallen ser du vardagsrummet till vänster. Den öppna ytan ger välkomnande utrymme åt vardagens pyssel och fartfyllda festligheter. Matlagningen får ta plats i den avskilda hörnan, och med bordet invid fönstret få du in ett trivsamt ljus när du dukar upp kvällens middag. Tre sovrum, badrum med badkar och tvättavdelning och bra förvaring ger en fyra att trivas i.

Hall och klädkammare

Din nya hall ger plats åt ytterkläder för säsongens olika väder. Kapphyllan ordnar enkel förvaring precis innanför dörren, och klädkammaren ger ett helt rum för kläder och prylar. Du når hemmets olika rum härifrån, och den matta ekparketten tar vid efter klinkerplattorna i entrén.

Kök och vardagsrum

Här kan du koppla av i soffan eller duka upp till gemensam middag i det öppna rummet. Tre fönster och balkongen ordnar med ljus och luft, och ytan är luftig och lättmöblerad. I köket är de energieffektiva vitvarorna och arbetsytorna smart utplacerade och du har ett välplanerat och rymligt ställe för veckans matlagning.

Sovrum 1

På fjorton kvadratmeter får sovrummets självklara möbel gott om utrymme, och du har plats för annan trivsam inredning också. Med balkongdörren inom räckhåll är det enkelt att starta dagen med lite frisk luft, och garderobsväggen löser klädförvaringen.

Balkong 1 och 2

Med dubbla balkonger är det enkelt att släppa in ljus och luft hemma. En stund i en bekväm utomhusstol med morgonsolen eller kvällssolen som sällskap går att ordna när du har balkonger i två väderstreck.

Sovrum 2 och 3

Det mellanstora sovrummet ligger avskilt placerat bredvid vardagsrummet, och det minsta ligger vägg i vägg med det största. Rummen är enkla att anpassa efter behov och smak – här finns plats för allt från legovärldar till hemmakontorets papperssamlingar. Ekparketten och fönstrens ljusinsläpp blir grunden.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är en praktisk lyx när många är hemma samtidigt. Båda rummen är elegant helkaklade. I badrummet finns badkaret och bänken med tvätt- och torkmaskinerna. Komfortvärmen i klinkergolvet och handdukstorken är värmande detaljer, och du har bra med förberedd förvaring.

Hemfakta

Bostad
31201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Månadsavgift
4 880 kr
Pris per m²
55 102 kr
Pris
5 400 000 kr
Inflytt från
November 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter