Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig vindsvåning med plats för fest

Det öppna rummet upptar nästan hälften av lägenhetens yta. Här har du 36 nya kvadratmeter för middagar och festligheter. Ett sluttande tak och djupa fönster ger rummet en härlig karaktär.

Rummets fönster släpper in gott med ljus över ekparketten och möblemangen när du förbereder kvällens middag. Hemma hos dig blir matlagningen enkelt en gemenskapsaktivitet med rummets öppna form, och kökets stilrena utformning blir en snygg del av vardagsrummet. Åt andra hållet finns sovrumsdelen och din nya terrass, och utanför dörren finns Sollentuna där natur och stadsliv finns inom räckhåll.

Hall och klädkammare

Här tar du emot familj och vänner i en ljus hall som är placerad mitt i lägenheten. De egna ytterkläderna kan du enkelt gömma undan i garderoberna för att lämna plats åt middagsgästernas grejer på kapphyllan. Med dörr från vardagsrummet finns ditt praktiska rum som är dedikerat åt klädförvaring.

Kök och vardagsrum

Hemmets största rum låter hemmamiddagar och gemenskap ta sin välförtjänta plats. Köket är placerat i ena hörnet och här kan matlagningen breda ut sig på den generösa köksbänken. När du har fixat färdigt förvandlas bänken enkelt från arbetsyta till serveringsbänk. Efter middagen sköter din integrerade diskmaskin efterarbetet, och du kan fortsätta umgås. Alla vitvaror är såklart energisnåla för klimatets och plånbokens bästa.

Badrum

Badrummet ligger smart placerat med dörr ifrån hallen. På bänken över tvättmaskinen och torktumlaren står ett trivsamt ljus och en tålig växt fint, och när det sedan är dags för tvättdag är ytan en uppskattad hjälp i vikarbetet. Du har skön komfortvärme i golvet och helkaklade väggar.

Terrass

En egen terrass på sjätte våningen är platsen för frisk luft på hemmaplan. Här kan du visa dina gäster hur din lummiga innergård ser ut uppifrån. På tio kvadratmeter finns trivsam plats för möbler och växtlighet.

Sovrum 1 och 2

Treans två sovrum är placerade bredvid varandra och de har båda dörr ut till terrassen. I det större finns en luftig och lättmöblerad yta, och här kommer ljuset in från två håll. Det mindre kan bli ett praktiskt arbetsrum och en passage till terrassen, eller kanske ett litet barnrum.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.