Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvällssol på balkongen i Märtas Berså

När dagen går mot sitt slut är din nya balkong i Märtas Berså platsen att landa på. Den trivsamma utomhusytan i västerläge bir enkelt en kvällsfavorit, särskilt när solen dröjer sig kvar.

Från balkongen kommer du direkt in i det öppna rummet för kök och vardagsrum. Direkt till höger finns dörren till ett av de tre sovrummen och rakt fram finns väggytan som döljer gästtoaletten och klädkammaren. En matt ekparkett följer med genom de olika rummen, och det stora sovrummet väntar längst in i det ena hörnet.

Hall och klädkammare

Ytan som håller ihop hela lägenheten är den L-formade hallen. Här knyts de olika rummen ihop samtidigt som ytan ger förvaring i klädkammaren, städskåpet och vid kapphyllan.

Vardagsrum och kök

Med många fönster får du en levande och öppen atmosfär i rummet, och gavelläget ger en extra dimension. Du har plats för soffan, den sköna fåtöljen och en och annan bokhylla. Tv:n kan hänga extra stabilt på den förstärkta väggen. Maten lagar du på en rymlig köksbänk med energisnåla vitvaror som hjälp.

Balkong

Glasdörren i vardagsrummet leder ut till fyrans egna utemiljö. Här kan du ordna frisk luft och skön kvällssol utan att lämna hemmet. Mer utomhusyta finns nere på innergården med berså och odlingslådor.

Sovrum 1 och 2

Platsen för vila och återhämtning blir det stora sovrummet på 14 kvadratmeter. Du kan spana ut mot två håll innan du drar för gardinerna, och med fyra garderober kan fritidskläder och högtidligare utstyrslar få generöst med utrymme. Rummet precis intill blir ett optimalt hemmakontor med fönster längst ena kortsidan.

Badrum och gästtoalett

I badrummet finns maskinerna för tvätt och tork till vänster. Här behöver du inte oroa dig för missade tvättider utan kan sköta vardagens bestyr på ett flexibelt vis. Badkaret gör avkopplande bad till en möjlighet och komfortvärmen i klinkerplattorna är en trivsam detalj. Både badrummet och gästtoaletten är snyggt helkaklade.

Sovrum 3

Det mellanstora sovrummet är placerat i vardagsrummets ena hörn för maximalt med lugn och ro. Rummet ger plats för en smalare säng och för skrivbordet för läxor och pyssel. Långväga gäster kan bo i föreningens övernattningslägenhet om mer övernattningsplats behövs.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.