Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavelfyra med extrayta nere på innergården

I hörnet på Sollentunas nya kvarter Märtas Berså finns en smart planerad fyra med öppna ytor och egna rum. Lägenhetens balkong kompletteras med en gemensam innergård där bersån blir favoritplatsen.

Under sommarmånaderna blir innergården enkelt som ett andra vardagsrum som du har tillsammans med grannarna. Här kan ni ordna grillkvällar vid bersån, styra upp odlingslådorna eller bara koppla av under ett träd. Vill du ha mer svängrum i naturen finns Sollentunas naturområden inom räckhåll. Hemma i lägenheten har du 98 trivsamma kvadratmeter med plats för gemenskap och egentid. Dubbla wc-rum, en klädkammare och energieffektiva vitvaror gör hemmet extra praktiskt.

Hall och klädkammare

Din nya fyra inleds med en hall som håller ihop hemmets delar. Det slitstarka klinkergolvet övergår i en matt ekparkett som följer med dig genom alla rum. Du har en klädkammare med hjälpsam garderobsinredning och ett städskåp vid dörren.

Vardagsrum och kök

Ett öppet rum för matlagning och gemenskap blir hemmets hjärta. Här lagar du maten i en praktisk kökshörna samtidigt som du kan hänga med i vad som händer i vardagsrummet. Ugnen och mikron är smart placerade i ett högskåp och kylen och frysen är i fullhöjd. Det ljusa gavelrummet där soffan och resten av vardagsrumsmöblerna får sitt hem får in extra ljus och luft från balkongen.

Balkong

Här kan du öppna dörren och kliva ut på en trivsam och västervänd yta. Koppla av i den bekväma utomhusmöbeln eller påta med dina trivsamma balkongväxter – här har du en egen utomhusmiljö på hemmaplan.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg, praktisk nära badrummet, finns två av hemmets tre sovrum. Tack vare lägenhetens hörnläge kommer ljuset in från två håll även i det största av sovrummen, och du kan blicka ut från båda hörnen innan du bäddar sängen. Det mindre passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum.

Badrum och gästtoalett

Du har ett badkar, smarta och praktiska detaljer som handdukstork och golvkomfortvärme och gott om förvaring. Badrummet är även din nya tvättstuga i miniformat med vitvaror, förvaring och arbetsbänk. Den lilla gästtoaletten i hallen och badrummet har samma stilrent helkaklade känsla.

Sovrum 3

En extra dos av lugn och ro väntar i sovrummet som ligger avskilt i vardagsrummets ena hörn. Här är det breda fönstret, garderoben och ekparketten basen för möblemangen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.