Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

21201, 4 Rum, 98 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gavelfyra med extrayta nere på innergården

I hörnet på Sollentunas nya kvarter Märtas Berså finns en smart planerad fyra med öppna ytor och egna rum. Lägenhetens balkong kompletteras med en gemensam innergård där bersån blir favoritplatsen.

Under sommarmånaderna blir innergården enkelt som ett andra vardagsrum som du har tillsammans med grannarna. Här kan ni ordna grillkvällar vid bersån, styra upp odlingslådorna eller bara koppla av under ett träd. Vill du ha mer svängrum i naturen finns Sollentunas naturområden inom räckhåll. Hemma i lägenheten har du 98 trivsamma kvadratmeter med plats för gemenskap och egentid. Dubbla wc-rum, en klädkammare och energieffektiva vitvaror gör hemmet extra praktiskt.

Hall och klädkammare

Din nya fyra inleds med en hall som håller ihop hemmets delar. Det slitstarka klinkergolvet övergår i en matt ekparkett som följer med dig genom alla rum. Du har en klädkammare med hjälpsam garderobsinredning och ett städskåp vid dörren.

Vardagsrum och kök

Ett öppet rum för matlagning och gemenskap blir hemmets hjärta. Här lagar du maten i en praktisk kökshörna samtidigt som du kan hänga med i vad som händer i vardagsrummet. Ugnen och mikron är smart placerade i ett högskåp och kylen och frysen är i fullhöjd. Det ljusa gavelrummet där soffan och resten av vardagsrumsmöblerna får sitt hem får in extra ljus och luft från balkongen.

Balkong

Här kan du öppna dörren och kliva ut på en trivsam och västervänd yta. Koppla av i den bekväma utomhusmöbeln eller påta med dina trivsamma balkongväxter – här har du en egen utomhusmiljö på hemmaplan.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg, praktisk nära badrummet, finns två av hemmets tre sovrum. Tack vare lägenhetens hörnläge kommer ljuset in från två håll även i det största av sovrummen, och du kan blicka ut från båda hörnen innan du bäddar sängen. Det mindre passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum.

Badrum och gästtoalett

Du har ett badkar, smarta och praktiska detaljer som handdukstork och golvkomfortvärme och gott om förvaring. Badrummet är även din nya tvättstuga i miniformat med vitvaror, förvaring och arbetsbänk. Den lilla gästtoaletten i hallen och badrummet har samma stilrent helkaklade känsla.

Sovrum 3

En extra dos av lugn och ro väntar i sovrummet som ligger avskilt i vardagsrummets ena hörn. Här är det breda fönstret, garderoben och ekparketten basen för möblemangen.

Hemfakta

Bostad
21201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Månadsavgift
4 880 kr
Pris per m²
55 102 kr
Pris
5 400 000 kr
Inflytt från
December 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter