Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo utflyktsnära i Sollentuna

När en utflyktsdag står på schemat finns det mycket att välja på när du bor i Sollentuna. Kanske går dagens tur till Edsbergs slott? Oavsett utflyktsmål har du 98 kvadratmeter att landa på efteråt.

Den lediga dagen blir frukostens samtalsämne vart ni ska åka på utflykt idag. Matbordet står fint i det öppna rummets hörn med fönster åt två håll. Kanske blir det en tur till något av de närliggande naturområdena, till någon av badstränderna eller kanske en runda i affärerna i centrum. När ni har bestämt er behöver ni inte tänka på att lägga tid på att diska; det sköter er snyggt integrerade diskmaskin. Det är bara att göra sig redo för den nya dagen.

Hall och klädkammare

Efter utflykten kan leriga skor stanna på hallens tåliga klinkergolv. Direkt till vänster finns hatthyllan och städskåpet, och lite längre fram finns hallens klädkammare. Med gott om förvaring är det enkelt att låta hallen vara en välkomnande och praktisk yta.

Vardagsrum och kök

Rummet är placerat i husets hörn och du kan njuta av ljusinsläpp från två håll. Matlagningshörnan är luftig och rymmer flera kockar som hjälps åt. Här är energisnåla vitvaror och bra förvaring en självklarhet. I vardagsrummet finns en förstärkt vägg där tv:n hänger extra bra, och vardagsrumsmattan ligger fint på ekparketten.

Balkong

Från hemmets västervända balkong kan du spana ut mot kvarteret. En egen utomhusyta på hemmaplan är guld värt, och mer plats för gröna fingrar och lek och spring finns nere på innergården.

Sovrum 1 och 2

Hemmets största och minsta sovrum är placerade tillsammans. Det stora blir platsen att landa på vid dagens slut. Här kan den breda sängen få sällskap av andra trivsamma sovrumsmöbler. Garderobsväggen löser förvaringen. Det mindre får en härligt ljus känsla med ett brett fönster som nästan täcker hela kortändan.

Badrum och gästtoalett

När du har wc-rum i dubbel uppsättning behöver du inte riskera tråkig köbildning när du vill ta ett långt bad. Ditt nya badrum kompletteras med en liten gästtoalett med wc och tvättställ. Badrummet är platsen för tvättbestyren med vitvaror och arbetsyta. Båda rummen är stilrent helkaklade.

Sovrum 3

Ditt mellanstora sovrum ligger lite avskilt med dörr från vardagsrummet. Här kan ett andra sovrum ta form med en stor dos av lugn och ro. Ekparketten följer med in i alla sovrum och blir basen för de olika möblemangen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.