Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

21101, 4 Rum, 98 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Bo utflyktsnära i Sollentuna

När en utflyktsdag står på schemat finns det mycket att välja på när du bor i Sollentuna. Kanske går dagens tur till Edsbergs slott? Oavsett utflyktsmål har du 98 kvadratmeter att landa på efteråt.

Den lediga dagen blir frukostens samtalsämne vart ni ska åka på utflykt idag. Matbordet står fint i det öppna rummets hörn med fönster åt två håll. Kanske blir det en tur till något av de närliggande naturområdena, till någon av badstränderna eller kanske en runda i affärerna i centrum. När ni har bestämt er behöver ni inte tänka på att lägga tid på att diska; det sköter er snyggt integrerade diskmaskin. Det är bara att göra sig redo för den nya dagen.

Hall och klädkammare

Efter utflykten kan leriga skor stanna på hallens tåliga klinkergolv. Direkt till vänster finns hatthyllan och städskåpet, och lite längre fram finns hallens klädkammare. Med gott om förvaring är det enkelt att låta hallen vara en välkomnande och praktisk yta.

Vardagsrum och kök

Rummet är placerat i husets hörn och du kan njuta av ljusinsläpp från två håll. Matlagningshörnan är luftig och rymmer flera kockar som hjälps åt. Här är energisnåla vitvaror och bra förvaring en självklarhet. I vardagsrummet finns en förstärkt vägg där tv:n hänger extra bra, och vardagsrumsmattan ligger fint på ekparketten.

Balkong

Från hemmets västervända balkong kan du spana ut mot kvarteret. En egen utomhusyta på hemmaplan är guld värt, och mer plats för gröna fingrar och lek och spring finns nere på innergården.

Sovrum 1 och 2

Hemmets största och minsta sovrum är placerade tillsammans. Det stora blir platsen att landa på vid dagens slut. Här kan den breda sängen få sällskap av andra trivsamma sovrumsmöbler. Garderobsväggen löser förvaringen. Det mindre får en härligt ljus känsla med ett brett fönster som nästan täcker hela kortändan.

Badrum och gästtoalett

När du har wc-rum i dubbel uppsättning behöver du inte riskera tråkig köbildning när du vill ta ett långt bad. Ditt nya badrum kompletteras med en liten gästtoalett med wc och tvättställ. Badrummet är platsen för tvättbestyren med vitvaror och arbetsyta. Båda rummen är stilrent helkaklade.

Sovrum 3

Ditt mellanstora sovrum ligger lite avskilt med dörr från vardagsrummet. Här kan ett andra sovrum ta form med en stor dos av lugn och ro. Ekparketten följer med in i alla sovrum och blir basen för de olika möblemangen.

Hemfakta

Bostad
21101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Månadsavgift
4 880 kr
Pris per m²
53 061 kr
Pris
5 200 000 kr
Inflytt från
December 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter