Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 78 m², Lägenhet 11402

Beskrivning

Hörnlägenhet med utsikt åt tre håll

Generösa ljusinsläpp sätter stämningen i din nya trea. Lägenhetens hörnläge ger dig fönster åt tre håll och du har en trivsam terrass åt söder.

När du vill spana ut mot dina omgivningar kan du välja mellan tre olika vyer. Fönster i tre väderstreck skapar ljus och rymd, och här på femte våningen får du en trivsam utsikt åt alla håll. Får terrassen ser du mot kvarterets innergård. Kanske är någon av grannarna nere och umgås vid Bersån? Det går snabbt att gå ner och hänga på.

Hall och klädkammare 1

Hallens möblerbara väggar ger plats för kapphyllan och skostället där du kan lämna av dig ytterkläderna när du kommer hem för dagen. Mer förvaring har du i klädkammaren med dörr från hallen – perfekt för stora jackor och samlingen av väskor.

Kök och vardagsrum

Från hallen väntar det öppna rummet rakt fram åt höger. Snedtaket med djupa fönster, gavelläget och den franska balkongen ger ett ljust och karakteristiskt rum att trivas i. Köket är trivsamt placerat längst den ena väggen. Den stilrena utformningen och de goda förvaringsmöjligheterna gör matlagningshörnan till en elegant del av vardagsrummets yta.

Sovrum 1

Tretton kvadratmeter att inreda med sängen och andra sovrumsdetaljer väntar i lägenhetens ena hörn. Här kan du blicka ut mot två håll när du drar undan gardinerna på morgonen, och kläderna kan du stuva undan i dubbelgarderoben i hörnet.

Sovrum 2 och terrass

Hemmets terrass når du via det mindre sovrummet. Rummet kan bli en extra umgängesyta mellan terrassen och resten av hemmet, eller kanske ett hemmakontor med stort skrivbord. Terrassen blir en solig söderfavorit att koppla av på under sommarmånaderna.

Badrum

Med en egen tvätthörna i badrummet behöver du inte hålla ordning på bokningstider i tvättstugan, utan här kan du styra sysslorna fritt och flexibelt. Du har ett badkar, handdukstork och bra med förvaring för produkter och krämer.

Klädkammare 2

I vardagsrummets ena hörn finns dörren in till din andra klädkammare. Den matta ekparketten följer med in hit och här finns ett trivsamt takfönster med himlen ovanför. En större klädkammare är svår att hitta och här kan den strukturerade klädälskaren få ett helt rum att använda för ordning och reda.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.