Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

11101, 4 Rum, 98 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Hitta hem i Märtas Berså

Din nya fyra har välplanerade rum och praktiska lösningar för vardagens bestyr. I det öppna vardagsrummet ryms långbordet till storkalaset, och tre sovrum låter egentiden ta plats.

I Sollentuna finns ditt nya kvarter Märtas Berså. Skog, sjöar och shopping finns på bekvämt avstånd, och på gården finns plats för kaffe med grannarna, odling och sommarkalas. Hemma i lägenheten väntar ett öppet och umgängesvänligt hem där vardagsrum och kök får ta stor plats. Den sällskapliga ytan har ett fördelaktigt gavelläge, och balkongen ger ljus och luft. Är det sol som står på önskelistan är balkongen på andra sidan lägenheten platsen att besöka

Hall med klädkammare

Kliv in genom dörren och häng jackan direkt till vänster. Åt samma håll ser du vidare mot det öppna vardagsrummet och den ena balkongen. Hallen knyter ihop hemmets olika delar och ger praktisk förvaring med ett städskåp och en rymlig klädkammare.

Vardagsrum och kök

Matlagningen sköter du i hörnköket. Kylen och frysen bildar en trivsam rundgång och ger en möblerbar vägg på andra sidan. Mellan högskåpet med ugnen och väggen bredvid diskmaskinen har du gott om arbetsyta och förvaring. Hemma hos dig är alla vitvaror energieffektiva, och du kan koka, steka, diska och allt det där andra med låg energiåtgång. I hörnet med fönster åt båda håll står matbordet fint, och resten av ytan ger plats åt annan sällskaplig möblering.

Balkong 1 och 2

Med dubbla balkonger är det enkelt att vara utomhus hemma, och när balkongerna är placerade åt var sitt håll kan du själv bestämma vilken utsikt och solchans du vill ha på din balkongstund. Den större balkongen är södervänd och ligger med dörr från ditt nya sovrum.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum släpper in ljuset från två håll och öppnar upp mot balkongen. På ekparketten finns generöst med plats för en bred säng, och i garderobsväggen kan du ordna och sortera klädsamlingarna.

Badrum och gästtoalett

Badrummet är platsen för både avkopplande bad och praktiska tvättbestyr. Fönstret släpper in ljus och ytorna är stilrent helkaklade. Gott om förvaring och handdukstork är praktiska och trivsamma detaljer. Gästtoaletten i hallen rymmer wc och tvättställ.

Sovrum 2 och 3

Hemmakontor, gästrum eller barnrum – de två mindre sovrummen passar fint till olika användningsområden. Breda fönster i båda rummen ger ljusa och trivsamma utrymmen.

Hemfakta

Bostad
11101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Månadsavgift
4 880 kr
Pris per m²
53 061 kr
Pris
5 200 000 kr
Inflytt från
Januari 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter