Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 98 m², Lägenhet 11101

Beskrivning

Hitta hem i Märtas Berså

Din nya fyra har välplanerade rum och praktiska lösningar för vardagens bestyr. I det öppna vardagsrummet ryms långbordet till storkalaset, och tre sovrum låter egentiden ta plats.

I Sollentuna finns ditt nya kvarter Märtas Berså. Skog, sjöar och shopping finns på bekvämt avstånd, och på gården finns plats för kaffe med grannarna, odling och sommarkalas. Hemma i lägenheten väntar ett öppet och umgängesvänligt hem där vardagsrum och kök får ta stor plats. Den sällskapliga ytan har ett fördelaktigt gavelläge, och balkongen ger ljus och luft. Är det sol som står på önskelistan är balkongen på andra sidan lägenheten platsen att besöka

Hall med klädkammare

Kliv in genom dörren och häng jackan direkt till vänster. Åt samma håll ser du vidare mot det öppna vardagsrummet och den ena balkongen. Hallen knyter ihop hemmets olika delar och ger praktisk förvaring med ett städskåp och en rymlig klädkammare.

Vardagsrum och kök

Matlagningen sköter du i hörnköket. Kylen och frysen bildar en trivsam rundgång och ger en möblerbar vägg på andra sidan. Mellan högskåpet med ugnen och väggen bredvid diskmaskinen har du gott om arbetsyta och förvaring. Hemma hos dig är alla vitvaror energieffektiva, och du kan koka, steka, diska och allt det där andra med låg energiåtgång. I hörnet med fönster åt båda håll står matbordet fint, och resten av ytan ger plats åt annan sällskaplig möblering.

Balkong 1 och 2

Med dubbla balkonger är det enkelt att vara utomhus hemma, och när balkongerna är placerade åt var sitt håll kan du själv bestämma vilken utsikt och solchans du vill ha på din balkongstund. Den större balkongen är södervänd och ligger med dörr från ditt nya sovrum.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum släpper in ljuset från två håll och öppnar upp mot balkongen. På ekparketten finns generöst med plats för en bred säng, och i garderobsväggen kan du ordna och sortera klädsamlingarna.

Badrum och gästtoalett

Badrummet är platsen för både avkopplande bad och praktiska tvättbestyr. Fönstret släpper in ljus och ytorna är stilrent helkaklade. Gott om förvaring och handdukstork är praktiska och trivsamma detaljer. Gästtoaletten i hallen rymmer wc och tvättställ.

Sovrum 2 och 3

Hemmakontor, gästrum eller barnrum – de två mindre sovrummen passar fint till olika användningsområden. Breda fönster i båda rummen ger ljusa och trivsamma utrymmen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.