Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

Hus 129, 4 Rum, 92 m²

Välkommen på visning - föranmälan krävs

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19.

Vill du gå på en privat visning? Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Familjens nya oas med skönt gavelläge

Välplanerat radhus med inflyttning från februari 2020. Oavsett om det är fokus på vardagsbestyren eller festen ger familjens nya hem ytor för lek och bus.

I kvarteret planeras den roliga lekplatsen med bra mötesplatser för fikastunden med grannarna. Det är aldrig långt till lugna skogsmiljöer och vackra sjövyer, och när du tröttnat på lugnet finns också storstadspulsen inom bekvämt pendlingsavstånd. Innanför entrén väntar ett Svanenmärkt radhus som är byggt med fokus på hållbarhet och stilren design.

Entré och hall

Välkomna hem familjens nära och kära till hallen med snygga och praktiska skjutdörrar som gömmer ytterkläderna och skorna. Under fötterna finns ett gruståligt och lättstädat klinkergolv som underlättar barnens insläpande av sand och smuts.

Kök och vardagsrum

Medan soppan kokar på den energieffektiva spisen kan du hämta in höstskörden från baksidans lilla köksodling. I köket göms rymliga förvaringsmöjligheter bakom köksluckorna och råvarorna får gott och väl plats i den stora kylen och frysen. Nedervåningens planering binder smidigt ihop köket med vardagsrummet mot hemmets baksida. Här inne kan du inreda med den fina soffan och middagsbordet för högtiderna.

Uteplats

Så fort solen börjar värma utomhusmiljöerna blir din nya uteplats en härlig hemvist för bokläsning, morgonkaffe och sommarmiddagar. På ett stilrent trädäck kan du möblera med bord och stolar, och dessutom bjuder gräsmattan intill på bra odlingsmöjligheter för grönsaker och färgglada blomster.

Sovrum 1

När ögonen blir tunga av trötthet finns ditt nya sovrum på hemmets andra plan. Här inne kan du ta många sovmorgnar i dubbelsängen och förvara kläderna på hyllor och klädstänger inne i skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger också de två mindre sovrummen som passar lika bra till arbetsrummet som till barnkammaren. I varje rum finns en bra garderob, och utsikten vetter mot gatan och framsidan i öst.

Badrum 1 och 2

Intill sovrummen ligger badrummet med avkopplande badkar. En våning ner finns det andra badrummet som passar den som föredrar den snabba duschen. Båda rummen har lättskött kakel och uppvärmt golvklinker.

Tvättstuga

När det nalkas tvättdags finns tvättstugan vägg i vägg med nedervåningens badrum. Här kan du göra rent kläderna med energisnåla maskiner, och när det är tid för vikning finns en bra arbetsbänk som underlättar. Intill finns även en rostfri ho bra för exempelvis bortgnuggningen av fläckar.

Parkering och förråd

Bilen ryms bland grannarnas fordon på den gemensamma parkeringsplatsen. På baksidan ligger även ett fristående uteförråd som passar bra till förvaringen av gräsklipparen och utemöblerna.

Hemfakta

Bostad
Hus 129
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
270 m²
Månadsavgift
4 178 kr
Pris per m²
37 772 kr
Pris
3 475 000 kr
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter