Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjens nya oas med skönt gavelläge

Inflyttningsklart radhus i barnvänligt och mysigt område. Oavsett om det är fokus på vardagsbestyren eller festen ger familjens nya hem ytor för lek och bus.

I kvarteret planeras den roliga lekplatsen med bra mötesplatser för fikastunden med grannarna. Det är aldrig långt till lugna skogsmiljöer och vackra sjövyer, och när du tröttnat på lugnet finns också storstadspulsen inom bekvämt pendlingsavstånd. Innanför entrén väntar ett Svanenmärkt radhus som är byggt med fokus på hållbarhet och stilren design.

Entré och hall

Välkomna hem familjens nära och kära till hallen med snygga och praktiska skjutdörrar som gömmer ytterkläderna och skorna. Under fötterna finns ett gruståligt och lättstädat klinkergolv som underlättar barnens insläpande av sand och smuts.

Kök och vardagsrum

Medan soppan kokar på den energieffektiva spisen kan du hämta in höstskörden från baksidans lilla köksodling. I köket göms rymliga förvaringsmöjligheter bakom köksluckorna och råvarorna får gott och väl plats i den stora kylen och frysen. Nedervåningens planering binder smidigt ihop köket med vardagsrummet mot hemmets baksida. Här inne kan du inreda med den fina soffan och middagsbordet för högtiderna.

Uteplats

Så fort solen börjar värma utomhusmiljöerna blir din nya uteplats en härlig hemvist för bokläsning, morgonkaffe och sommarmiddagar. På ett stilrent trädäck kan du möblera med bord och stolar, och dessutom bjuder gräsmattan intill på bra odlingsmöjligheter för grönsaker och färgglada blomster.

Sovrum 1

När ögonen blir tunga av trötthet finns ditt nya sovrum på hemmets andra plan. Här inne kan du ta många sovmorgnar i dubbelsängen och förvara kläderna på hyllor och klädstänger inne i skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger också de två mindre sovrummen som passar lika bra till arbetsrummet som till barnkammaren. I varje rum finns en bra garderob, och utsikten vetter mot gatan och framsidan i öst.

Badrum 1 och 2

Intill sovrummen ligger badrummet med avkopplande badkar. En våning ner finns det andra badrummet som passar den som föredrar den snabba duschen. Båda rummen har lättskött kakel och uppvärmt golvklinker.

Tvättstuga

När det nalkas tvättdags finns tvättstugan vägg i vägg med nedervåningens badrum. Här kan du göra rent kläderna med energisnåla maskiner, och när det är tid för vikning finns en bra arbetsbänk som underlättar. Intill finns även en rostfri ho bra för exempelvis bortgnuggningen av fläckar.

Parkering och förråd

Bilen ryms bland grannarnas fordon på den gemensamma parkeringsplatsen. På baksidan ligger även ett fristående uteförråd som passar bra till förvaringen av gräsklipparen och utemöblerna.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.