Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

Hus 128, 4 Rum, 92 m²

Välkommen på visning - föranmälan krävs

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19.

Vill du gå på en privat visning? Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Radhuset med egen uteplats och odlingsvänlig gräsmatta

Välkomna vännerna till den egna uteserveringen på trädäcket, och bjud på den smarriga grillmiddagen som tillagats med grönsakerna från baksidans köksodling. Inflyttningsklart från april 2020.

Intill ditt nya och sociala kvarter väntar ett anrikt område nära till Mälarens blåa vatten och slottets gröna parkområden. Hemifrån är det bara några minuter till kluckande kajakturer, svettiga joggingspår och andra aktiviteter som ridskola, café, kommande konserter och svampplockning. Där hemma finns tre sovrum, bra förvaringslösningar och skön golvvärme som väntar på att du ska sätta din prägel med möbler, tyger och ljuskällor.

Entré och hall

När snön ligger tjock på marken kan det vara skönt att kliva in på hallens uppvärmda och städvänliga klinkergolv. För jackorna, skorna och vantarna finns bra förvaringsmöjligheter gömda bakom bra skjutdörrar. Som tur är ligger även ett av hemmets badrum intill hallen om nöden kallar.

Kök och vardagsrum

Här i köket kan det hackas, kokas, gräddas och blandas på bra tillagningsytor och med klimatsmart spis och ugn. Vid det breda köksfönstret som vetter mot öst kan det dukas upp till snabba frukostar, långa bruncher och trevliga middagar. Inne i ditt vardagsrum ryms ännu ett middagsbord som passar för födelsedagsfesten, och intill finns det även plats till soffhänget och bokläsningen.

Uteplats

Från vardagsrummet kan du kliva direkt ut på den trivsamma uteplatsen med plats för matbord, stolar och härliga blommor. Här intill ligger också gräsmattan med plats för lek och växter.

Sovrum 1

Efter den långa arbetsdagen kan det vara skönt att hitta upp till ditt nya sovrum med plats för dubbelsängen och nattduksborden. Här inne finns också ännu en praktisk och rymlig skjutdörrsgarderob perfekt för kläderna.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens framsida ligger de två mindre sovrummen som mäter nio kvadratmeter vardera. Här inne kan gästerna möta skönhetssömnen eller tangentbordet smattra i hemmakontoret. De två rummens fönster vetter mot framsidan i öst.

Badrum 1 och 2

I ditt nya hem finns två badrum som underlättar köbildningen under morgonrutinerna och därmed minskar eventuella sura miner. Ena badrummet har ett badkar, och det andra bra hörndusch. Dessutom finns bra förvaring i kommoder och spegelskåp.

Tvättstuga

Med en helt egen tvättstuga kan du tvätta, torka, gnugga fläckar och vika i lugn och ro. Tvättmaskinen och torktumlaren är energisnåla och spar både på den värdefulla miljön och den egna plånboken.

Parkering och förråd

Med den gemensamma parkeringsplatsen försvinner letandet av krångliga fickparkeringar, och när sommaren går mot höst kan utemöblerna förvaras inne i baksidans uteförråd.

Hemfakta

Bostad
Hus 128
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
170 m²
Månadsavgift
4 178 kr
Pris per m²
37 772 kr
Pris
3 475 000 kr
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter