Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 128, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Radhuset med egen uteplats och odlingsvänlig gräsmatta

Välkomna vännerna till den egna uteserveringen på trädäcket, och bjud på den goda grillmiddagen som tillagats med grönsakerna från baksidans köksodling.

Intill ditt nya och sociala kvarter väntar ett anrikt område nära till Mälarens blåa vatten och slottets gröna parkområden. Hemifrån är det bara några minuter till kluckande kajakturer, svettiga joggingspår och andra aktiviteter som ridskola, café, konserter och svampplockning. Där hemma finns tre sovrum, bra förvaringslösningar och skön golvvärme som väntar på att du ska sätta din prägel med möbler, tyger och ljuskällor.

Entré och hall

När snön ligger tjock på marken kan det vara skönt att kliva in på hallens uppvärmda och städvänliga klinkergolv. För jackorna, skorna och vantarna finns bra förvaringsmöjligheter gömda bakom bra skjutdörrar. Som tur är ligger även ett av hemmets badrum intill hallen om nöden kallar.

Kök och vardagsrum

Här i köket kan det hackas, kokas, gräddas och blandas på bra tillagningsytor och med klimatsmart spis och ugn. Vid det breda köksfönstret som vetter mot öst kan det dukas upp till snabba frukostar, långa bruncher och trevliga middagar. Inne i ditt vardagsrum ryms ännu ett middagsbord som passar för födelsedagsfesten, och intill finns det även plats till soffhänget och bokläsningen.

Uteplats

Från vardagsrummet kan du kliva direkt ut på den trivsamma uteplatsen med plats för både matbord, stolar och härliga blommor. Här intill ligger också gräsmattan med plats för lek och växter.

Sovrum 1

Efter den långa arbetsdagen kan det vara skönt att hitta upp till ditt nya sovrum med plats för dubbelsängen och nattduksborden. Här inne finns också ännu en praktisk och rymlig skjutdörrsgarderob perfekt för kläderna.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens framsida ligger de två mindre sovrummen som mäter nio kvadratmeter vardera. Här inne kan gästerna möta skönhetssömnen eller tangentbordet smattra i hemmakontoret. De två rummens fönster vetter mot framsidan i öst.

Badrum 1 och 2

I ditt nya hem finns två badrum som underlättar köbildningen under morgonrutinerna och därmed minskar eventuella sura miner. Ena badrummet har ett badkar, och det andra bra hörndusch. Dessutom finns bra förvaring i kommoder och spegelskåp.

Tvättstuga

Med en helt egen tvättstuga kan du tvätta, torka, gnugga fläckar och vika i lugn och ro. Tvättmaskinen och torktumlaren är energisnåla och spar både på den värdefulla miljön och den egna plånboken.

Parkering och förråd

Med den gemensamma parkeringsplatsen försvinner letandet av krångliga fickparkeringar, och när sommaren går mot höst kan utemöblerna förvaras inne i baksidans uteförråd.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.