Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Bo klimatsmart i lummiga småstadskvarter

Inflyttningsklart radhus för hela familjen. Njut av vårsolen i din egna trädgård. Inne i ditt nya hem väntar ljusa rum med stilrena golv som du enkelt kan sätta egen prägel på.

I detta miljömedvetna radhus kan du duka upp för festen i vardagsrummet eller ute på den rymliga altanen. Behöver du lugn och ro finns också övervåningens tre avskilda sovrum och badrummet med avkopplande badkar. Hemmets olika vitvaror och maskiner är energieffektiva och bidrar till radhusets betydelsefulla Svanenmärkning.

Entré och hall

Efter en dag ute i snön kan det vara skönt att välkomnas hem till hallens uppvärmda klinkergolv. De pylsiga jackorna och fluffiga halsdukarna kan du förvara direkt till höger i garderoben med ytsparande skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

När det ska bakas, lagas och gräddas väntar ett smart utformat kök med energisnåla vitvaror och rymliga köksskåp och lådor. Ljuset faller in från fönstret mot öst och härintill ryms matbordet för familjens måltider. I hemmets största rum kan du duka upp till högtiden och slappa framför den nya tv-serien.

Uteplats

När snön har smält och värmen börjar krypa på finns hemmets oas på altanens stilrena trädäck mot ett solvänligt västligt läge. På gräsmattan ges det plats för den fantasirika trädgårdsmästaren och för barnens lek.

Sovrum 1

Uppför trappan väntar ditt 14 kvadratmeter stora sovrum med ljus utsikt mot grannskapet i väst. Här inne kan du komma hem till din sköna dubbelsäng, och ställa kaffekoppen på något av de två nattduksborden. Bakom praktiska skjutdörrar gömmer sig bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2 och 3

Även familjens mindre medlemmar hittar sina sovrum på övervåningen. Här inne kan du möblera med en säng, ett skrivbord och en bokhylla. I varje rum finns också en garderob bra för kläderna.

Badrum 1 och 2

Intill hemmets entré ligger badrummet med bra duschmöjligheter, och smart nära sovrummen ligger det andra badrummet med skönt badkar. Här inne kan barnen leka havsmonster utan några som helst problem eftersom att väggarna är helkaklade och golven lagda med klinkers.

Tvättstuga

När tvättkorgen är full hittar du din nya tvättstuga intill utrymmet mellan kök och vardagsrum. Här kan du tvätta och torka familjens kläder med energieffektiva maskiner, och när det ska vikas och sorteras finns den praktiska arbetsbänken.

Parkering och förråd

Intill grannskapet ligger radhuslängans gemensamma parkeringsplats, och längst bort på baksidan ligger ett bra uteförråd för trädgårdsredskapen och pulkorna.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.