Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Detta grannskap är slutsålt, men det finns några enstaka hus kvar i Torparlyckan II.

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjens nya miljömedvetna radhus med gavelläge

Direkt innanför dörren väntar ett hållbart hem på två våningar med plats för umgänge och barnens lek.

Välkommen till ditt nya hem präglat av hållbarhetstänk och miljömedvetenhet. Med kökets energisnälla vitvaror och tvättstugans klimatsmarta maskiner kan du hantera vardagens bestyr med ett gott samvete. Baksidan blir soldyrkarens bästa plats med härliga soltimmar under eftermiddagarna och kvällarna.

Entré och hall

Från framsidan finns dörren in till ditt nya radhus. Hallen har ett lättstädat klinkergolv och en yteffektiv skjutdörrsgarderob. In till höger väntar köket, och rakt fram ligger ett av hemmets badrum.

Kök och vardagsrum

Köket är smart planerat och smakfullt utformat. Här inne kan hemmets matintresserade spendera många timmar vid rymliga bänkar och praktiska skåp med plats för tallrikar, bestick, köksredskap och kastruller. I det öppna vardagsrummet faller ljuset in från väst på vacker ekparkett som rymmer den bekväma soffan och festmiddagsbordet.

Uteplats

Här ute på altanens trädäck ryms sköna sommarmiddagar och avkopplande solstunder. Ute på gräsmattan kan du och barnen plantera lummiga jordgubbsplantor och vårlökar.

Sovrum 1

Den som tar sig an det större sovrummet får möblera med den stora dubbelsängen och de smidiga sängborden. I ena änden av rummet finns skjutdörrar som sparar yta och samtidigt gömmer bra klädförvaring.

Sovrum 2 och 3

I de två mindre sovrummen kan barnen nyfiket speja ut mot äventyren på framsidan. Här ryms en säng, ett skrivbord och en bokhylla. Dessutom har varje rum en garderob med plats för barnens kläder.

Badrum 1 och 2

Hemmets två badrum har bra förvaringsutrymme i form av kommod och spegelskåp. Under fötterna väntar ett uppvärmt klinkergolv på att värma dina frusna vinterfötter. Övervåningens badrum huserar hemmets badkar, medan det andra badrummet innehar en bra hörndusch.

Tvättstuga

Här i familjens tvättstuga behöver du aldrig stressa över strama tvättider. Här kan du tvätta med effektiva maskiner under dygnets alla timmar, och dessutom blir vikningen underlättad av den praktiska arbetsbänken.

Parkering och förråd

När du ska parkera bilen finns det en egen plats på kvarterets parkeringsyta, och när gräsklipparen behöver vila finns som tur är också hemmets egna uteförråd på baksidan.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.