Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo miljövänligt mitt i småstadsidyllen

Utanför ditt nya hem väntar lummiga kvarter nära till promenadstråk, löprundor och svalkande dopp. I Steninge Slottsby är det alltid nära till naturens lugn, och storstadslivet når du på 50 minuter.

Här i det nya radhus väntar två våningar med yteffektiva rum passande för både sällskapen och egentiden. Du möts av nedervåningens bekväma vattenburna golvvärme som också återfinns i övervåningens badrum. Ditt hem är byggt med största fokus på hållbara medel och energieffektiva maskiner samt vitvaror, som tillsammans bidrar till hemmets betydelsefulla Svanenmärkning.

Entré och hall

Intill entrén på hemmets framsida kan du duka upp ett mindre bord för den morgonsoliga lördagsfrukosten. Vidare in i din nya hall finns en rymlig garderob med plats för cykelhjälmar, skor och jackor.

Kök och vardagsrum

Medan pastan kokar på den miljösnälla spisen, kan du läsa i den nya favorit-deckaren ute på det soliga trädäcket. Här i ditt nya kök finns bra tillagningsytor och rymliga skåp bakom luckorna. Intill det ljusa köksfönstret ryms matbordet för vardagens alla måltider. I vardagsrummet kan du inreda med den snygga designsoffan och duka upp middagsbordet för årets olika högtider.

Uteplats

När vårt avlånga land går mot varmare tider blir hemmets uteplats ditt förlängda vardagsrum. På trädäcket kan du bjuda hem vännerna till grillmiddag med tillhörande sommardrink, och vidare ut på hemmets gräsmatta ges det plats för både barnlek, egentid och perennväxter.

Sovrum 1

När John Blund knackar på hittar du det större sovrummet en trappa upp. Här inne kan du inreda med den sköna dubbelsängen och de praktiska nattduksborden med tillhörande avkopplande belysning. Alla dina kläder kan hängas och vikas i den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Förutom det större sovrummet finns även två mindre sovrum mot övervåningens framsida. Här inne kan dina långt resande vänner övernatta eller barnen ladda upp äventyrsenergin. Det ryms en säng, skrivbord för hemarbete och en bokhylla.

Badrum 1 och 2

I ditt nya hem kan du ta snabba duschar och avkopplande bad. På nedre planet finns badrummet med duschhörna, och en trappa upp väntar badkaret och förberedd plats till handdukstorken. Hemmets två badrum har ljus kakel och lättstädat klinkergolv.

Tvättstuga

Mitt emot hemmets trappa finns din tvättstuga med plats för tvättkorgen och strykbrädet. De energieffektiva maskinerna tvättar och torkar på allra miljövänligaste sett, medan bänken med bra arbetshöjd underlättar när du sorterar och viker.

Parkering och förråd

Cyklar, och uteplatsens möbler får plats i det fristående uteförrådet på hemmets baksida, medan bilen ställs smidigast på kvarterets intilliggande parkeringsplats.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.