Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

Hus 124, 4 Rum, 92 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från mars 2020

Miljösmart radhus i den anrika slottsbyn

Välkommen till ett mysigt grannskap som är nära integrerat med natursköna omgivningar och aktiva upplevelser. Ditt nya hem har skapats med fokus på hållbara material och energisnåla vitvaror.

Steninge Slottsby ligger intill Mälaren som erbjuder alltifrån svalkande morgondopp, till fiske, kajakpaddling och skridskoåkning. Föredrar du istället lugna skogsmiljöer finns närliggande vandringsstråk och bra löprundor. Väl innanför din entré väntar välplanerade rum och stilren design som gör det enkelt att sätta egen prägel med möbler, ljuskällor och tyger.

Entré och hall

Här välkomnas du hem till hallens uppvärmda och lättstädade klinkergolv som piggar upp de vinterfrusna fötterna. In till höger göms bra förvaringslösningar bakom skjutdörrarna, och det är också här som familjens ytterkläder och hemmets dammsugare bor allra bäst.

Kök och vardagsrum

Hemmets egna kock kommer trivas bland kökets rymliga skåp och vida tillagningsytor, samtidigt som resten av familjemedlemmarna socialiserar vid kökets matbord. På golvet ligger en stilren ekparkett som fortsätter in i det ljusa vardagsrummet. Här inne finns det gott om plats för det avkopplande soffhänget och de uppstyrda festmåltiderna.

Uteplats

Med utgång från vardagsrummet kommer du ut till den trivsamma uteplatsen och den egna gräsmattan. Här ute kan du bjuda in till den årliga kräftskivan och pynta med passande girlanger och belysningar, medan gräsmattan ger plats för den egna köksodlingen.

Sovrum 1

Ditt nya och avkopplande sovrum hittar du en trappa upp med utsikt mot grannskapen i väst. Den mysiga slapptröjan och festliga blåsan ryms gott och väl tillsammans med dina andra kläder i skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger också hemmets två mindre sovrum som kan inredas efter behov. Rummen passar lika bra till barnens leksaker och äventyr, som till hemmakontorets skrivbord och viktiga papper.

Badrum 1 och 2

Med hemmets två badrum minskar risken för eventuella köbildningar vid familjens återkommande morgonrutiner. Övervåningens badrum har ett avkopplande badkar, medan nedervåningens badrum har en bra hörndusch.

Tvättstuga

När kläderna blivit smutsiga finns den egna tvättstugan vägg i vägg med nedervåningens badrum. Tvättmaskinen och torktumlaren är smart uppställda för att ge plats åt den ovanliggande arbetsbänken. Om du spillt tomatsås på den vita skjortan kan det gnuggas lite extra hårt i den rostfria hon.

Parkering och förråd

När det är dags att plocka in utemöblerna och blomkrukorna finns det plats i baksidans uteförråd. Bilen parkerar du smidigast på kvarterets gemensamma parkeringsplats.

Hemfakta

Bostad
Hus 124
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
170 m²
Månadsavgift
4 178 kr
Pris per m²
37 772 kr
Pris
3 475 000 kr
Inflytt från
Mars 2020
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter