Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Miljösmart radhus i den anrika slottsbyn

Välkommen hem till ett välplanerad radhus i ett mysigt grannskap med natursköna omgivningar. Ditt nya hem har skapats med fokus på hållbara material och energisnåla vitvaror.

Steninge Slottsby ligger intill Mälaren som erbjuder alltifrån svalkande morgondopp, till fiske, kajakpaddling och skridskoåkning. Föredrar du istället lugna skogsmiljöer finns närliggande vandringsstråk och bra löprundor. Väl innanför din entré väntar välplanerade rum och stilren design som gör det enkelt att sätta egen prägel med möbler, ljuskällor och tyger.

Entré och hall

Här välkomnas du hem till hallens uppvärmda och lättstädade klinkergolv som piggar upp de vinterfrusna fötterna. In till höger göms bra förvaringslösningar bakom skjutdörrarna, och det är också här som familjens ytterkläder och hemmets dammsugare bor allra bäst.

Kök och vardagsrum

Hemmets egna kock kommer trivas bland kökets rymliga skåp och vida tillagningsytor, samtidigt som resten av familjemedlemmarna socialiserar vid kökets matbord. På golvet ligger en stilren ekparkett som fortsätter in i det ljusa vardagsrummet. Här inne finns det gott om plats för det avkopplande soffhänget och de uppstyrda festmåltiderna.

Uteplats

Med utgång från vardagsrummet kommer du ut till den trivsamma uteplatsen och den egna gräsmattan. Här ute kan du bjuda in till den årliga kräftskivan och pynta med passande girlanger och belysningar, medan gräsmattan ger plats för den egna köksodlingen.

Sovrum 1

Ditt nya och avkopplande sovrum hittar du en trappa upp med utsikt mot grannskapen i väst. Den mysiga slapptröjan och festliga blåsan ryms gott och väl tillsammans med dina andra kläder i skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger också hemmets två mindre sovrum som kan inredas efter behov. Rummen passar lika bra till barnens leksaker och äventyr, som till hemmakontorets skrivbord och viktiga papper.

Badrum 1 och 2

Med hemmets två badrum minskar risken för eventuella köbildningar vid familjens återkommande morgonrutiner. Övervåningens badrum har ett avkopplande badkar, medan nedervåningens badrum har en bra hörndusch.

Tvättstuga

När kläderna blivit smutsiga finns den egna tvättstugan vägg i vägg med nedervåningens badrum. Tvättmaskinen och torktumlaren är smart uppställda för att ge plats åt den ovanliggande arbetsbänken. Om du spillt tomatsås på den vita skjortan kan det gnuggas lite extra hårt i den rostfria hon.

Parkering och förråd

När det är dags att plocka in utemöblerna och blomkrukorna finns det plats i baksidans uteförråd. Bilen parkerar du smidigast på kvarterets gemensamma parkeringsplats.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.