Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

Hus 123, 4 Rum, 92 m²

1 planerad visning

Lev i naturnära småstadsidyll

Inflyttning från mars 2020. I ditt nya radhus väntar miljösnälla lösningar och lättmöblerade ytor som gör det här till hemmet att trivas i. Utanför dörren är det aldrig långt till vackra skogsmiljöer och lugnande sjöutsikt.

På vardagsrummets stilrena ekparkett kan du möblera med middagsbordet som passar till födelsedagsfesterna och söndagsbruncherna. Förutom ett klimatsmart kök, vattenburen golvvärme och tre sovrum har du även tillgång till en helt egen uteplats och grästäppa på hemmets baksida. Här finns det stora potential för den nyskapande trädgårdsmästaren att odla växter och bär.

Entré och hall

Hemmets entré vetter mot framsidan i öst, som också tar dig in till din nya och välkomnade hall med bra förvaringslösningar. Rakt fram ligger nedervåningens rymliga badrum, och några steg till vänster finns köket.

Kök och vardagsrum

I det öppna vardagsrummet finns 21 kvadratmeter att inreda med den sköna soffan och det festliga middagsbordet. Köket vetter mot hemmets framsida och har energisnåla vitvaror, samt effektiva skåp med plats till tallrikarna, kopparna och glasen. Vid det stora fönstret ryms matbordet med fyra till sex sittplatser.

Uteplats

På uteplatsens trädäck ryms den egna trädgårdsserveringen med plats för bord, stolar och färgglada växter. En bit ut övergår däcket smidigt till den egna gräsmattan som ger plats för barnlek och odling.

Sovrum 1

Uppför trappan och direkt till vänster ligger hemmets större sovrum med fönster mot omgivningarna i väst. Här inne är det enkelt att sätta din egen prägel med dubbelsäng, sängbord och avkopplande ljuskällor, och dessutom ryms två personers klädinnehav i rummets skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Tvärsöver övervåningens hall finns de andra sovrummen som smidigt kan inredas till barnkammare, gästrum eller hemmakontor. I varje rum finns också en garderob som passar bra till kläder, handdukar eller annat smått och gott.

Badrum 1 och 2

I ditt nya radhus finns inte bara ett, utan två badrum med lättskötta kakelväggar och klinkergolv. Nedervåningens badrum ger goda duschmöjligheter, medan badrummet en trappa upp har ett avkopplande badkar.

Tvättstuga

När det nalkas tvättid hittar du tvättstugan intill utrymmet mellan vardagsrummet och köket. Här inne kan du tvätta klimatsmart med tvätt- och torkmaskinen, och dessutom finns en bra arbetsbänk som underlättar tröjvikning och smutstvättssortering.

Parkering och förråd

Sist men inte minst hittar du ett fristående uteförråd på din baksida med plats till förvaring, och i kvarteret väntar en gemensam parkeringsyta med plats för familjens bil.

Hemfakta

Bostad
Hus 123
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
170 m²
Månadsavgift
4 178 kr
Pris per m²
37 500 kr
Pris
3 450 000 kr
Inflytt från
Mars 2020
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter