Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Vardagsrum med vit soffa

Detta grannskap är slutsålt, men det finns några enstaka hus kvar i Torparlyckan II.

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Lev i naturnära småstadsidyll

I ditt nya radhus väntar miljösnälla lösningar och lättmöblerade ytor som gör det här till hemmet att trivas i. Utanför dörren är det aldrig långt till vackra skogsmiljöer och lugnande sjöutsikt.

På vardagsrummets stilrena ekparkett kan du möblera med middagsbordet som passar till födelsedagsfesterna och söndagsbruncherna. Förutom ett klimatsmart kök, vattenburen golvvärme och tre sovrum har du även tillgång till en helt egen uteplats och grästäppa på hemmets baksida. Här finns det stora potential för den nyskapande trädgårdsmästaren att odla växter och bär.

Entré och hall

Hemmets entré vetter mot framsidan i öst, som också tar dig in till din nya och välkomnade hall med bra förvaringslösningar. Rakt fram ligger nedervåningens rymliga badrum, och några steg till vänster finns köket.

Kök och vardagsrum

I det öppna vardagsrummet finns 21 kvadratmeter att inreda med den sköna soffan och det festliga middagsbordet. Köket vetter mot hemmets framsida och har energisnåla vitvaror, samt effektiva skåp med plats till tallrikarna, kopparna och glasen. Vid det stora fönstret ryms matbordet med fyra till sex sittplatser.

Uteplats

På uteplatsens trädäck ryms den egna trädgårdsserveringen med plats för bord, stolar och färgglada växter. En bit ut övergår däcket smidigt till den egna gräsmattan som ger plats för barnlek och odling.

Sovrum 1

Uppför trappan och direkt till vänster ligger hemmets större sovrum med fönster mot omgivningarna i väst. Här inne är det enkelt att sätta din egen prägel med dubbelsäng, sängbord och avkopplande ljuskällor, och dessutom ryms två personers klädinnehav i rummets skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Tvärsöver övervåningens hall finns de andra sovrummen som smidigt kan inredas till barnkammare, gästrum eller hemmakontor. I varje rum finns också en garderob som passar bra till kläder, handdukar eller annat smått och gott.

Badrum 1 och 2

I ditt nya radhus finns inte bara ett, utan två badrum med lättskötta kakelväggar och klinkergolv. Nedervåningens badrum ger goda duschmöjligheter, medan badrummet en trappa upp har ett avkopplande badkar.

Tvättstuga

När det nalkas tvättid hittar du tvättstugan intill utrymmet mellan vardagsrummet och köket. Här inne kan du tvätta klimatsmart med tvätt- och torkmaskinen, och dessutom finns en bra arbetsbänk som underlättar tröjvikning och smutstvättssortering.

Parkering och förråd

Sist men inte minst hittar du ett fristående uteförråd på din baksida med plats till förvaring, och i kvarteret väntar en gemensam parkeringsyta med plats för familjens bil.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.