Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 121, 4 Rum, 92 m²

Välkommen på visning - föranmälan krävs

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19.

Vill du gå på en privat visning? Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ditt nya radhus med ljust gavelläge

Utanför familjens nya hem finns ett aktivt kvarter nära till ridskola, hurtiga löpturer och krispig skridskoåkning. Väl innanför entrén möts du av ett klimatsmart hem med sällskapliga ytor.

På det öppna och ljusa entréplanet finns det bra med plats när det nalkas barnkalas eller födelsedagsmiddag. Strax utanför vardagsrummet ligger den egna uteplatsen med rymligt trädäck som har plats för den årliga midsommarlunchen med vännerna. Som tur är finns också tillgång till två badrum som bidrar till minskad köbildning vid familjens morgonrutiner.

Entré och hall

Från den västliga framsidan kliver du in till hallen med vädertåligt och uppvärmt klinkergolv. Rakt fram ligger ett av hemmens badrum och till vänster finns köket. Direkt till vänster ryms familjens ytterkläder bakom praktiska skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Medan pajen gräddas i den energieffektiva ugnen kan du hämta in salladsgrönsakerna från den egna köksodlingen på baksidan. I ditt nya kök finns miljövänliga vitvaror och rymlig förvaring som gör matlagningen till en trivsam återkomst i vardagsbestyren. Entréplanets smarta planlösningen binder snyggt ihop köket med det lättmöblerade och öppna vardagsrummet.

Uteplats

Den egna uteplatsen bjuder in till somrigt sällskap- och kvalitetstid med de nära och kära. Vidare ut på gräsmattan finns goda potential för familjens gröna fingrar att skapa lummiga odlingar.

Sovrum 1

En trappa upp ligger ditt nya sovrum med plats för den breda dubbelsängen och nattduksborden. Här inne kan du spendera sovmorgnarna med frisk luft som sipprar in genom det öppna fönstret från omgivningarna på baksidan.

Sovrum 2 och 3

På andra planet ligger också de två andra sovrummen som passar lika bra till barnens lekrum som till gästrummet. Det ryms en säng, ett skrivbord och en mindre byrå. I varje rum finns även en garderob med plats till smått och gott.

Badrum 1 och 2

Familjens badfena kommer att uppskatta övervåningens badkar, medan snabbduscharen kommer att föredra nedervåningens hörndusch. Hemmets två badrum har helkaklade väggar och lättskött golvklinker som gömmer skön golvvärme.

Tvättstuga

I tvättstugan väntar den miljösnälla tvätt- och torkmaskin på att få rengöra och torka familjens alla kläder. På den ovanliggande bänken kan du vika och sortera i bekväm arbetshöjd.

Parkering och förråd

Runt hörnet ligger kvarterets parkeringsplats med utrymme för familjens bil, och på baksidan finns även ett uteförråd som mer än gärna förvarar frusna utemöbler och trädgårdsverktyg.

Hemfakta

Bostad
Hus 121
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
340 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter