Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Ditt nya radhus med ljust gavelläge

Utanför familjens nya hem finns ett aktivt kvarter nära till ridskola, hurtiga löpturer och krispig skridskoåkning. Väl innanför entrén möts du av ett klimatsmart hem med sällskapliga ytor.

På det öppna och ljusa entréplanet finns det bra med plats när det nalkas barnkalas eller födelsedagsmiddag. Strax utanför vardagsrummet ligger den egna uteplatsen med rymligt trädäck som har plats för den årliga midsommarlunchen med vännerna. Som tur är finns också tillgång till två badrum som bidrar till minskad köbildning vid familjens morgonrutiner.

Entré och hall

Från den västliga framsidan kliver du in till hallen med vädertåligt och uppvärmt klinkergolv. Rakt fram ligger ett av hemmens badrum och till vänster finns köket. Direkt till vänster ryms familjens ytterkläder bakom praktiska skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Medan pajen gräddas i den energieffektiva ugnen kan du hämta in salladsgrönsakerna från den egna köksodlingen på baksidan. I ditt nya kök finns miljövänliga vitvaror och rymlig förvaring som gör matlagningen till en trivsam återkomst i vardagsbestyren. Entréplanets smarta planlösningen binder snyggt ihop köket med det lättmöblerade och öppna vardagsrummet.

Uteplats

Den egna uteplatsen bjuder in till somrigt sällskap- och kvalitetstid med de nära och kära. Vidare ut på gräsmattan finns goda potential för familjens gröna fingrar att skapa lummiga odlingar.

Sovrum 1

En trappa upp ligger ditt nya sovrum med plats för den breda dubbelsängen och nattduksborden. Här inne kan du spendera sovmorgnarna med frisk luft som sipprar in genom det öppna fönstret från omgivningarna på baksidan.

Sovrum 2 och 3

På andra planet ligger också de två andra sovrummen som passar lika bra till barnens lekrum som till gästrummet. Det ryms en säng, ett skrivbord och en mindre byrå. I varje rum finns även en garderob med plats till smått och gott.

Badrum 1 och 2

Familjens badfena kommer att uppskatta övervåningens badkar, medan snabbduscharen kommer att föredra nedervåningens hörndusch. Hemmets två badrum har helkaklade väggar och lättskött golvklinker som gömmer skön golvvärme.

Tvättstuga

I tvättstugan väntar den miljösnälla tvätt- och torkmaskin på att få rengöra och torka familjens alla kläder. På den ovanliggande bänken kan du vika och sortera i bekväm arbetshöjd.

Parkering och förråd

Runt hörnet ligger kvarterets parkeringsplats med utrymme för familjens bil, och på baksidan finns även ett uteförråd som mer än gärna förvarar frusna utemöbler och trädgårdsverktyg.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.