Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjens hållbara radhus med lättmöblerade rum

Välkommen till ditt Svanenmärkta hem, skapat med fokus på hållbara material, miljösnälla vitvaror och stilren design. Du möts av ett välplanerat radhus med tre sovrum, två badrum och öppet entréplan.

Här är det aldrig långt till naturen, sjöutsikten och friluftslivet. För den träningsintresserade finns det gott om både långa och korta löpspår att svettas i, och ett stenkast bort ligger barnens planerade skola med stor skolgård. Om du tröttnar på lugnet finns mysiga Sigtuna inom kort avstånd, och du når även storstadspulsen i Stockholm på ungefär 50 minuter.

Entré och hall

Framsidan vetter mot väst och ger plats för ett mindre bord med stolar för eftermiddagskaffet. När du kliver in i din nya hall står du på ett lättskött klinkergolv som underlättar städningen från barnens leriga kängor. Jackorna, mössorna och halsdukarna ryms till höger i garderoben med ytsparande skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Här i ditt nya kök möts du av vida köksbänkar och bra förvaringsmöjligheter som gör matlagningen till en härlig återkomst, oavsett om det gäller mellanmålet eller middagen. Du kan möblera med ett matbord med fyra till sex sittplatser, som även kan kompletteras av ett större middagsbord i vardagsrummet. I vardagsrummet kan du slänga dig i den sköna soffan och kika ut på utsikten mot hemmets baksida.

Uteplats

Uteplatsen blir familjens främsta tillhåll under årets varmare månader och rymmer ett middagsbord och färgglada blomster. Ute på gräsmattan ges det än mer plats för lummiga växter och odling av bär och grönsaker.

Sovrum 1

Efter den långa arbetsdagen kan det vara skönt att hitta till den bekväma sängen i ditt mysiga sovrum. Här inne har du 14 kvadrat att fylla med dubbelsäng, sängbord och mysiga ljuskällor som gör rummet till en behaglig plats för återhämtning. Kläderna förvaras bäst i skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Även barnen kan hitta sina frizoner i de mindre sovrummen på övervåningens framsida. I varje rum finns en platsbyggda garderob med utrymme till kläderna.

Badrum 1 och 2

Smart placerat intill sovrummen finns övervåningens badrum med badkar. Hemmets andra badrum ligger nerevid hallen, och har en praktisk hörndusch. I båda badrummen finns helkaklade väggar och skön golvvärme.

Tvättstuga

I familjens nya hem slipper du att slåss om tvättider när det finns tillgång till en helt egen tvättstuga. Här inne är tvättmaskinen och torktumlaren smart placerade för att ge plats till den ovanliggande arbetsbänken.

Parkering och förråd

När sommaren går mot höst kan du ställa utemöblerna i ditt uteförråd som ligger på baksidan. Även bilen får plats på kvarterets gemensamma parkeringsplats.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra