Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 120, 4 Rum, 92 m²

Välkommen på visning - föranmälan krävs

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19.

Vill du gå på en privat visning? Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Familjens hållbara radhus med lättmöblerade rum

Välkommen till ditt Svanenmärkta hem, skapat med fokus på hållbara material, miljösnälla vitvaror och stilren design. Du möts av ett välplanerat radhus med tre sovrum, två badrum och öppet entréplan.

Här är det aldrig långt till naturen, sjöutsikten och friluftslivet. För den träningsintresserade finns det gott om både långa och korta löpspår att svettas i, och ett stenkast bort ligger barnens planerade skola med stor skolgård. Om du tröttnar på lugnet finns mysiga Sigtuna inom kort avstånd, och du når även storstadspulsen i Stockholm på ungefär 50 minuter.

Entré och hall

Framsidan vetter mot väst och ger plats för ett mindre bord med stolar för eftermiddagskaffet. När du kliver in i din nya hall står du på ett lättskött klinkergolv som underlättar städningen från barnens leriga kängor. Jackorna, mössorna och halsdukarna ryms till höger i garderoben med ytsparande skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Här i ditt nya kök möts du av vida köksbänkar och bra förvaringsmöjligheter som gör matlagningen till en härlig återkomst, oavsett om det gäller mellanmålet eller middagen. Du kan möblera med ett matbord med fyra till sex sittplatser, som även kan kompletteras av ett större middagsbord i vardagsrummet. I vardagsrummet kan du slänga dig i den sköna soffan och kika ut på utsikten mot hemmets baksida.

Uteplats

Uteplatsen blir familjens främsta tillhåll under årets varmare månader och rymmer ett middagsbord och färgglada blomster. Ute på gräsmattan ges det än mer plats för lummiga växter och odling av bär och grönsaker.

Sovrum 1

Efter den långa arbetsdagen kan det vara skönt att hitta till den bekväma sängen i ditt mysiga sovrum. Här inne har du 14 kvadrat att fylla med dubbelsäng, sängbord och mysiga ljuskällor som gör rummet till en behaglig plats för återhämtning. Kläderna förvaras bäst i skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Även barnen kan hitta sina frizoner i de mindre sovrummen på övervåningens framsida. I varje rum finns en platsbyggda garderob med utrymme till kläderna.

Badrum 1 och 2

Smart placerat intill sovrummen finns övervåningens badrum med badkar. Hemmets andra badrum ligger nerevid hallen, och har en praktisk hörndusch. I båda badrummen finns helkaklade väggar och skön golvvärme.

Tvättstuga

I familjens nya hem slipper du att slåss om tvättider när det finns tillgång till en helt egen tvättstuga. Här inne är tvättmaskinen och torktumlaren smart placerade för att ge plats till den ovanliggande arbetsbänken.

Parkering och förråd

När sommaren går mot höst kan du ställa utemöblerna i ditt uteförråd som ligger på baksidan. Även bilen får plats på kvarterets gemensamma parkeringsplats.

Hemfakta

Bostad
Hus 120
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
210 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra