Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 119, 4 Rum, 92 m²

Välkommen på visning - föranmälan krävs

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19.

Vill du gå på en privat visning? Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Socialt hem med plats för fest och avkoppling

Välkommen till ditt trivsamma radhus ett stenkast från skogen, Mälaren och slottsparken. Hemmet bjuder på öppna ytor med plats för stora middagen, men också avskilda rum för den sköna egentiden.

Familjens nya hem i lummiga Steninge Slottsby är byggt med fokus på hållbarhet och smakfull design, som tillsammans bidrar till radhusets Svanenmärkning. Närheten till mysiga Mälaren bjuder in till somriga kvällsdopp och vintriga skridskoturer. Några minuters promenad bort planeras dessutom en helt ny marina som blir en trevlig mötesplats oavsett om du har en båt eller bara vill njuta av en kaffe med sjöutsikt.

Entré och hall

På framsidan ryms ett mindre bord för fikastunderna, och intill ligger entrén som tar dig in till ditt nya hem. Här i hallen ryms jackorna till höger bakom skjutdörrar, och badrummet ligger rakt fram. Under de kyliga vinterdagarna blir också hallens golvvärme en återkommande fröjd för huttrande fötter.

Kök och vardagsrum

Bakom köksluckorna göms rymliga förvaringslösningar med plats för tallrikarna, glasen och skålarna. Pastan kan kokas på den miljösnälla spisen medan brödet gräddas i den energisnåla ugnen. Köksfönstret vetter mot framsidan i väst, och här intill ryms matbordet med flera sittplatser. Mot baksidan ligger vardagsrummet med stora ytor som ger plats för soffhäng och festligt middagsbord.

Uteplats

På baksidan finns den egna uteplatsen med plats för sommarmiddagarna med dina nära och kära. Det stilrena trädäcket övergår smidigt till gräsmattan som ger plats för den kreativa trädgårdsmästaren.

Sovrum 1

I ditt nya och ljusa sovrum väntar plats för dubbelsäng och nattduksbord. Fönstret vetter mot baksidan och omgivningarna i öst. Längs ena väggen ligger även en generös skjutdörrsgarderob med plats för pyjamasen och festblåsan.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen hittar du också de två mindre sovrummen som mäter nio kvadrat vardera. Här inne möts du av effektiva ytor med plats för säng, skrivbord och bokhylla. I båda rummen finns en garderob med plats för kläder eller annat smått och gott.

Badrum 1 och 2

Intill sovrummen ligger övervåningens badrum med avkopplande badkar. Som tur är finns också ännu ett badrum på nedervåningen om det andra ockuperas av barnen eller partnern. Här i nedervånings badrum finns en praktisk hörndusch.

Tvättstuga

När tvättkorgen börjar bli full finns tvättstugan precis nedanför trappan. Här inne kan du tvätta och torka miljövänligt medan den överliggande arbetsytan underlättar strumpletningen och tröjvikningen.

Parkering och förråd

Det finns plats för familjens bil på den gemensamma parkeringsytan intill grannskapet. Mot hemmets baksida ligger även uteförrådet med plats för blomkrukor, pulkor och trädgårdsredskap.

Hemfakta

Bostad
Hus 119
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
190 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter