Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Detta grannskap är slutsålt, men det finns några enstaka hus kvar i Torparlyckan II.

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Socialt hem med plats för fest och avkoppling

Välkommen till ditt trivsamma radhus ett stenkast från skogen, Mälaren och slottsparken. Hemmet bjuder på öppna ytor med plats för stora middagen, men också avskilda rum för den sköna egentiden.

Familjens nya hem i lummiga Steninge Slottsby är byggt med fokus på hållbarhet och smakfull design, som tillsammans bidrar till radhusets Svanenmärkning. Närheten till mysiga Mälaren bjuder in till somriga kvällsdopp och vintriga skridskoturer. Några minuters promenad bort planeras dessutom en helt ny marina som blir en trevlig mötesplats oavsett om du har en båt eller bara vill njuta av en kaffe med sjöutsikt.

Entré och hall

På framsidan ryms ett mindre bord för fikastunderna, och intill ligger entrén som tar dig in till ditt nya hem. Här i hallen ryms jackorna till höger bakom skjutdörrar, och badrummet ligger rakt fram. Under de kyliga vinterdagarna blir också hallens golvvärme en återkommande fröjd för huttrande fötter.

Kök och vardagsrum

Bakom köksluckorna göms rymliga förvaringslösningar med plats för tallrikarna, glasen och skålarna. Pastan kan kokas på den miljösnälla spisen medan brödet gräddas i den energisnåla ugnen. Köksfönstret vetter mot framsidan i väst, och här intill ryms matbordet med flera sittplatser. Mot baksidan ligger vardagsrummet med stora ytor som ger plats för soffhäng och festligt middagsbord.

Uteplats

På baksidan finns den egna uteplatsen med plats för sommarmiddagarna med dina nära och kära. Det stilrena trädäcket övergår smidigt till gräsmattan som ger plats för den kreativa trädgårdsmästaren.

Sovrum 1

I ditt nya och ljusa sovrum väntar plats för dubbelsäng och nattduksbord. Fönstret vetter mot baksidan och omgivningarna i öst. Längs ena väggen ligger även en generös skjutdörrsgarderob med plats för pyjamasen och festblåsan.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen hittar du också de två mindre sovrummen som mäter nio kvadrat vardera. Här inne möts du av effektiva ytor med plats för säng, skrivbord och bokhylla. I båda rummen finns en garderob med plats för kläder eller annat smått och gott.

Badrum 1 och 2

Intill sovrummen ligger övervåningens badrum med avkopplande badkar. Som tur är finns också ännu ett badrum på nedervåningen om det andra ockuperas av barnen eller partnern. Här i nedervånings badrum finns en praktisk hörndusch.

Tvättstuga

När tvättkorgen börjar bli full finns tvättstugan precis nedanför trappan. Här inne kan du tvätta och torka miljövänligt medan den överliggande arbetsytan underlättar strumpletningen och tröjvikningen.

Parkering och förråd

Det finns plats för familjens bil på den gemensamma parkeringsytan intill grannskapet. Mot hemmets baksida ligger även uteförrådet med plats för blomkrukor, pulkor och trädgårdsredskap.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.