Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 118, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Familjevänligt hem i anrika Steninge Slottsby

Här bor du i sällskapligt kvarter med naturen runt knuten. De lummiga grönområdena bjuder in till sköna picknicks och raska promenader. Dessutom har du bara ett stenkast till morgondoppet i Mälaren.

I Steninge Slottsby behöver du inte välja mellan närheten till storstaden eller naturens lugn – här får du båda. Med bekvämt pendlingsavstånd kan du nå citypulsen inne i Stockholm på 50 minuter, och när det nalkas svampplockning finns skogen ett par minuter bort. Hemmavid väntar ett välplanerat hem med bra ytor för umgängen och en våning upp finns tre avskilda sovrum med bra förvaringsmöjligheter.

Entré och hall

När du kliver in i din nya hall möts du av ett lättskött klinkergolv och en bra skjutdörrsgarderob. Inne i skjutdörrsgarderoben ryms även den städvänliga skurhinken och dammsugaren.

Kök och vardagsrum

I köket kan du skiva gurkan på den rymliga köksbänken och koka morgongröten på den energisnåla spisen. Bakom luckorna finns bra förvaringslösningar med plats till vardagsservisen, glasen och muggarna. Köket och vardagsrummet binds ihop genom nedervåningens öppna planlösning. I hemmets största rum kan du inreda med en stor soffa och ett middagsbord som kompletterar matbordet i köket.

Uteplats

På baksidans trädäck kan du dricka morgonkaffet i den sköna morgonsolen, och här kan du möblera med ett matbord och flera sittplatser. Ute på baksidan finns också din egna gräsmatta med plats för barnens små äventyr och den ekologiska grönsaksodlingen.

Sovrum 1

När det nalkas sovtid hittar du det större sovrummet mot övervåningens baksida. Med lättmöblerade ytor ryms den sköna dubbelsängen med nattduksborden. Du får också plats med en byrå för exempelvis strumporna, och övriga kläder får väl plats i den platsbyggda garderoben med skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Efter en lång dag ute i skogen kan det vara skönt för barnen att landa i sina egna rum. Även dessa rum är lättmöblerade och funkar lika bra som barnkammare som för hemmakontoret. Rummens fönster vetter mot väst och här kan nyfikna små ögon titta ut på framsidans händelser.

Badrum 1 och 2

Här i ditt nya hem finns två badrum med helkaklade väggar och lättskött klinkergolv med uppfriskande golvvärme. Precis intill övervåningens tre sovrum ligger badrummet med beständigt bra badväder i badkaret, och på nedervåningen ligger badrummet med dusch.

Tvättstuga

Vägg i vägg med nedervåningens badrum ligger din nya tvättstuga med miljösnälla maskiner. Den ovanliggande arbetsbänken funkar lika bra till sorteringen som till vikningen av familjens kläder. Här inne finns också hemmets värmepump och elcentral.

Parkering och förråd

Förutom den rymliga uteplatsen och gräsmattan finns också ett fristående uteförråd på baksidan. I närheten ligger kvarterets gemensamma parkeringsplats med utrymme för bilen.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra