Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 118, 4 Rum, 92 m²

Familjevänligt hem i anrika Steninge Slottsby

Här bor du i sällskapligt kvarter med naturen runt knuten. De lummiga grönområdena bjuder in till sköna picknicks och raska promenader. Dessutom har du bara ett stenkast till morgondoppet i Mälaren.

I Steninge Slottsby behöver du inte välja mellan närheten till storstaden eller naturens lugn – här får du båda. Med bekvämt pendlingsavstånd kan du nå citypulsen inne i Stockholm på 50 minuter, och när det nalkas svampplockning finns skogen ett par minuter bort. Hemmavid väntar ett välplanerat hem med bra ytor för umgängen och en våning upp finns tre avskilda sovrum med bra förvaringsmöjligheter.

Entré och hall

När du kliver in i din nya hall möts du av ett lättskött klinkergolv och en bra skjutdörrsgarderob. Inne i skjutdörrsgarderoben ryms även den städvänliga skurhinken och dammsugaren.

Kök och vardagsrum

I köket kan du skiva gurkan på den rymliga köksbänken och koka morgongröten på den energisnåla spisen. Bakom luckorna finns bra förvaringslösningar med plats till vardagsservisen, glasen och muggarna. Köket och vardagsrummet binds ihop genom nedervåningens öppna planlösning. I hemmets största rum kan du inreda med en stor soffa och ett middagsbord som kompletterar matbordet i köket.

Uteplats

På baksidans trädäck kan du dricka morgonkaffet i den sköna morgonsolen, och här kan du möblera med ett matbord och flera sittplatser. Ute på baksidan finns också din egna gräsmatta med plats för barnens små äventyr och den ekologiska grönsaksodlingen.

Sovrum 1

När det nalkas sovtid hittar du det större sovrummet mot övervåningens baksida. Med lättmöblerade ytor ryms den sköna dubbelsängen med nattduksborden. Du får också plats med en byrå för exempelvis strumporna, och övriga kläder får väl plats i den platsbyggda garderoben med skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Efter en lång dag ute i skogen kan det vara skönt för barnen att landa i sina egna rum. Även dessa rum är lättmöblerade och funkar lika bra som barnkammare som för hemmakontoret. Rummens fönster vetter mot väst och här kan nyfikna små ögon titta ut på framsidans händelser.

Badrum 1 och 2

Här i ditt nya hem finns två badrum med helkaklade väggar och lättskött klinkergolv med uppfriskande golvvärme. Precis intill övervåningens tre sovrum ligger badrummet med beständigt bra badväder i badkaret, och på nedervåningen ligger badrummet med dusch.

Tvättstuga

Vägg i vägg med nedervåningens badrum ligger din nya tvättstuga med miljösnälla maskiner. Den ovanliggande arbetsbänken funkar lika bra till sorteringen som till vikningen av familjens kläder. Här inne finns också hemmets värmepump och elcentral.

Parkering och förråd

Förutom den rymliga uteplatsen och gräsmattan finns också ett fristående uteförråd på baksidan. I närheten ligger kvarterets gemensamma parkeringsplats med utrymme för bilen.

Hemfakta

Bostad
Hus 118
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
230 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra