Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hemmet med gavelläge i socialt kvarter

Direkt utanför dörren väntar ett mysigt grannskap med sällskapliga ytor och lummig lekpark, och med några minuters promenad ligger slottsparken med ridskola och flera butiker i slottets stenlada.

När du kliver in i ditt nya radhus slås du av luftiga och ljusa rum med plats för festmiddagen och spelkvällen. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på ditt trädäck som ger en trivsam utemiljö på hemmaplan. Vidare ut på gräsmattan ges det utrymme för de gröna fingrarna i den egna grönsaksodlingen eller blomsterrabatten.

Entré och hall

I ditt nya hem finns en trivsam hall med plats för ytterkläder, cykelhjälmar och skor inne i den rymliga skjutdörrsgarderoben. På golvet ligger ett lättskött klinkers och därunder göms

Kök och vardagsrum

Det ljusa vardagsrummet har lättmöblerade ytor som rymmer den sköna soffan och det lite större middagsbordet för festerna. Fönsterna vetter mot uteplatsen på baksidan och det uppvärmda golvet har en stilren ekparkett. Inne i det nya köket finns energieffektiva vitvaror och bra förvaringsmöjligheter, och intill det vida fönstret ryms matbordet och fyra till sex sittplatser.

Uteplats

I anslutning till vardagsrummet ligger den rymliga uteplatsen med snyggt trädäck. Här ute kan du bjuda in till grillfest och vidare ut på gräsmattan ges det plats till ditt lummiga trädgårdsland.

Sovrum 1

När kvällen övergår mot natt hittar du ditt nya sovrum en våning upp. Här mot hemmets baksida ligger ett 14 kvadratmeter stort sovrum med plats för den mjuka dubbelsängen och nattduksborden. Morgonrocken och festblåsan förvarar du bäst i den smidiga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger även hemmets två mindre sovrum med utsikt mot gatan och framsidan. Här inne kan barnen bygga sagoslott, kojor och fantasivärldar med hjälp av sängen, skrivbordet och stolen. I vartdera rum finns också en praktisk garderob.

Badrum 1 och 2

Här i ditt nya hem kan du välja mellan två badrum som har både dusch- och badmöjligheter. På övervåningen ligger badrummet med avkopplande badkar och förberedd plats för handdukstork. En trappa ner finns det andra badrummet med hörndusch.

Tvättstuga

Här inne väntar den nya och klimatsmarta tvättmaskinen och torktumlaren på att göra rent kläderna. Ovanpå maskinerna finns en arbetsyta som underlättar vikningen och sorteringen. Rakt utanför dörren ligger trappan upp till övervåningen med familjens garderober.

Parkering och förråd

Även bilen får en egen plats på den gemensamma parkeringsytan som finns i grannskapet. På baksidan ligger ett uteförråd som rymmer gräsklipparen och annat stort som smått.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra