Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 117, 4 Rum, 92 m²

Hemmet med gavelläge i socialt kvarter

Direkt utanför dörren väntar ett mysigt grannskap med sällskapliga ytor och lummig lekpark, och med några minuters promenad ligger slottsparken med ridskola och flera butiker i slottets stenlada.

När du kliver in i ditt nya radhus slås du av luftiga och ljusa rum med plats för festmiddagen och spelkvällen. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på ditt trädäck som ger en trivsam utemiljö på hemmaplan. Vidare ut på gräsmattan ges det utrymme för de gröna fingrarna i den egna grönsaksodlingen eller blomsterrabatten.

Entré och hall

I ditt nya hem finns en trivsam hall med plats för ytterkläder, cykelhjälmar och skor inne i den rymliga skjutdörrsgarderoben. På golvet ligger ett lättskött klinkers och därunder göms

Kök och vardagsrum

Det ljusa vardagsrummet har lättmöblerade ytor som rymmer den sköna soffan och det lite större middagsbordet för festerna. Fönsterna vetter mot uteplatsen på baksidan och det uppvärmda golvet har en stilren ekparkett. Inne i det nya köket finns energieffektiva vitvaror och bra förvaringsmöjligheter, och intill det vida fönstret ryms matbordet och fyra till sex sittplatser.

Uteplats

I anslutning till vardagsrummet ligger den rymliga uteplatsen med snyggt trädäck. Här ute kan du bjuda in till grillfest och vidare ut på gräsmattan ges det plats till ditt lummiga trädgårdsland.

Sovrum 1

När kvällen övergår mot natt hittar du ditt nya sovrum en våning upp. Här mot hemmets baksida ligger ett 14 kvadratmeter stort sovrum med plats för den mjuka dubbelsängen och nattduksborden. Morgonrocken och festblåsan förvarar du bäst i den smidiga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger även hemmets två mindre sovrum med utsikt mot gatan och framsidan. Här inne kan barnen bygga sagoslott, kojor och fantasivärldar med hjälp av sängen, skrivbordet och stolen. I vartdera rum finns också en praktisk garderob.

Badrum 1 och 2

Här i ditt nya hem kan du välja mellan två badrum som har både dusch- och badmöjligheter. På övervåningen ligger badrummet med avkopplande badkar och förberedd plats för handdukstork. En trappa ner finns det andra badrummet med hörndusch.

Tvättstuga

Här inne väntar den nya och klimatsmarta tvättmaskinen och torktumlaren på att göra rent kläderna. Ovanpå maskinerna finns en arbetsyta som underlättar vikningen och sorteringen. Rakt utanför dörren ligger trappan upp till övervåningen med familjens garderober.

Parkering och förråd

Även bilen får en egen plats på den gemensamma parkeringsytan som finns i grannskapet. På baksidan ligger ett uteförråd som rymmer gräsklipparen och annat stort som smått.

Hemfakta

Bostad
Hus 117
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
230 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra