Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjens nya hem i sjönära småstadsidyll

Ditt nya radhus är välplanerat med generösa och ljusa ytor, perfekt till sällskapen och middagarna. Under sommarens varma kvällar kan du även duka upp långbordet på den mysiga uteplatsen med trädäck.

Välkommen hem till Steninge Slottsby med Mälarens strand som ständigt närvarande granne. I grannskapet planeras en ny marina med plats till båten, men också en helt ny skola med stor skolgård. Innanför ytterdörren möts du direkt av nedervåningens tacksamma golvvärme som skänker liv till vinterfrusna fötter.

Entré och hall

Här i din nya hall finns en rymlig skjutdörrsgarderob med plats till stövlar, jackor, mössor och skor. Rakt fram ligger nedervåningens badrum och direkt till vänster finns köket.

Kök och vardagsrum

Medan pastan kokar på den energisnåla spisen kan du hämta in sommargrönsakerna från baksidans trädgårdsodling. Med kökets smarta förvaringslösningar och rymliga köksbänk blir matlagningen en trivsam återkomst i vardagsbestyren. Mot baksidan ligger vardagsrummet med lättmöblerade ytor passande för den bekväma soffan och det större middagsbordet.

Uteplats

På uteplatsens trädäck ryms matbordet, stolarna och flera kreativa blomsterarrangemang, och baksidans gräsmatta ger plats för än mer lummiga växter.

Sovrum 1

Uppför trappan väntar ditt 14 kvadratmeter stora sovrum, med plats för dubbelsängen och byrån. Rummets fönster vetter mot baksidan i öst, och dina kläder förvaras bäst i den smidiga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger mot övervåningens framsida. Här inne kan du inreda till gästrummet, hemmakontoret eller barnkammaren. Det finns en platsbyggd garderob i vartdera rummet med utrymme till förvaring av kläder, handdukar eller lakan.

Badrum 1 och 2

I ditt nya radhus finns både badälskarens badkar och duschförespråkarens praktiska hörndusch. Hemmets två badrum har kommoder och helkaklade väggar, och under klinkergolvet göms den sköna golvvärmen.

Tvättstuga

Vägg i vägg med nedervåningens badrum ligger din nya tvättstuga med konstant ledig tvättid. Här inne kan du tvätta med energieffektiva maskiner, och på den enkla arbetsbänken kan du para ihop strumporna.

Parkering och förråd

När det nalkas höst kan du ställa in utemöblerna inne i baksidans uteförråd, och bilen kan du parkera på den gemensamma parkeringsytan intill kvarteret.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra