Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 113, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Friluftsälskarens nya hem i den aktiva stadsdelen

Här i ditt nya hem möts du av ett sällskapsvänligt entréplan med tillgång till egen uteplats och gräsmatta. Utanför i kvarteret väntar lummiga grönområden, lekpark och sociala ytor för fikastunderna.

Oavsett om det är sommar eller vinter så finns naturen hela tiden runt hörnet. Här kan du packa väskan för en vända i skogens olika vandringsstråk, ta med barnen till den närliggande ridskolan eller surra på skridskorna för en avkopplande tur på Mälarens is. Hemmavid väntar ett Svanenmärkt hem med energieffektiva vitvaror och hållbara material som smidigt integreras med lättmöblerade ytor som du enkelt kan sätta egen prägel på. Ditt nya radhus har skönt gavelläge.

Entré och hall

Välkomna hem dina nära och kära till ett uppvärmt golv på entréplanet. I hallen finns ett lättskött golvklinkers och direkt till höger ryms dina jackor, skor och mössor bakom praktiska och ytsparande skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Medan du steker pannkakorna på den miljösnälla spisen kan barnen leka på de öppna ytorna inne i vardagsrummet. I köket ryms bordet med fyra till sex sittplatser som också kompletteras med middagsbordet i vardagsrummet. Inne i hemmets största rum finns det utrymme till den filmvänliga soffan och de mysiga ljuskällorna.

Uteplats

Genom utgången från vardagsrummet når du det stilrena trädäcket på baksidans uteplats. Här ute kan du börja dagen med kaffekoppen i morgonsol, eller varför inte bjuda hem vännerna till en härlig grillfest. På gräsmattan ryms den kreativa trädgårdsmästarens blomster och odling.

Sovrum 1

När John Blund knackar på hittar du ditt sovrum en trappa upp. Här har du 14 kvadratmeter att möblera med dubbelsängen, nattduksborden och en byrå. Längs ena väggen finns en rymlig skjutdörrsgarderob, och det vida fönstret vetter mot baksidan i öst.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens framsida ligger hemmets två mindre sovrum med skön utsikt mot framsidan och gatan. Här inne ryms barnens mjukisdjur, leksaker och kläder intill sängen och skrivbordet.

Badrum 1 och 2

I ditt nya hem finns inte bara ett, utan två badrum med dusch- och badmöjligheter. Övervåningens badrum med badkar ligger intill sovrummen, och nere vid hallen finns det andra badrummet med praktisk hörndusch.

Tvättstuga

Precis nedanför trappan ligger tvättstugan med praktiskt klinkergolv och praktiskt placerade maskiner med ovanliggande arbetsbänk. Här inne finns också hemmet hjärta – värmepumpen och elcentralen.

Parkering och förråd

Intill grannskapet ligger den gemensamma parkeringsplatsen med utrymme för den egna bilen. Dessutom finns ett bra uteförråd på hemmets baksida med plats för stort som smått.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.