Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 113, 4 Rum, 92 m²

Välkommen på visning - föranmälan krävs

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19.

Vill du gå på en privat visning? Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Friluftsälskarens nya hem i den aktiva stadsdelen

Här i ditt nya hem möts du av ett sällskapsvänligt entréplan med tillgång till egen uteplats och gräsmatta. Utanför i kvarteret väntar lummiga grönområden, lekpark och sociala ytor för fikastunderna.

Oavsett om det är sommar eller vinter så finns naturen hela tiden runt hörnet. Här kan du packa väskan för en vända i skogens olika vandringsstråk, ta med barnen till den närliggande ridskolan eller surra på skridskorna för en avkopplande tur på Mälarens is. Hemmavid väntar ett Svanenmärkt hem med energieffektiva vitvaror och hållbara material som smidigt integreras med lättmöblerade ytor som du enkelt kan sätta egen prägel på. Ditt nya radhus har skönt gavelläge.

Entré och hall

Välkomna hem dina nära och kära till ett uppvärmt golv på entréplanet. I hallen finns ett lättskött golvklinkers och direkt till höger ryms dina jackor, skor och mössor bakom praktiska och ytsparande skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Medan du steker pannkakorna på den miljösnälla spisen kan barnen leka på de öppna ytorna inne i vardagsrummet. I köket ryms bordet med fyra till sex sittplatser som också kompletteras med middagsbordet i vardagsrummet. Inne i hemmets största rum finns det utrymme till den filmvänliga soffan och de mysiga ljuskällorna.

Uteplats

Genom utgången från vardagsrummet når du det stilrena trädäcket på baksidans uteplats. Här ute kan du börja dagen med kaffekoppen i morgonsol, eller varför inte bjuda hem vännerna till en härlig grillfest. På gräsmattan ryms den kreativa trädgårdsmästarens blomster och odling.

Sovrum 1

När John Blund knackar på hittar du ditt sovrum en trappa upp. Här har du 14 kvadratmeter att möblera med dubbelsängen, nattduksborden och en byrå. Längs ena väggen finns en rymlig skjutdörrsgarderob, och det vida fönstret vetter mot baksidan i öst.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens framsida ligger hemmets två mindre sovrum med skön utsikt mot framsidan och gatan. Här inne ryms barnens mjukisdjur, leksaker och kläder intill sängen och skrivbordet.

Badrum 1 och 2

I ditt nya hem finns inte bara ett, utan två badrum med dusch- och badmöjligheter. Övervåningens badrum med badkar ligger intill sovrummen, och nere vid hallen finns det andra badrummet med praktisk hörndusch.

Tvättstuga

Precis nedanför trappan ligger tvättstugan med praktiskt klinkergolv och praktiskt placerade maskiner med ovanliggande arbetsbänk. Här inne finns också hemmet hjärta – värmepumpen och elcentralen.

Parkering och förråd

Intill grannskapet ligger den gemensamma parkeringsplatsen med utrymme för den egna bilen. Dessutom finns ett bra uteförråd på hemmets baksida med plats för stort som smått.

Hemfakta

Bostad
Hus 113
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
300 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter