Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 112, 4 Rum, 92 m²

Välkommen på visning - föranmälan krävs

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19.

Vill du gå på en privat visning? Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Familjens nya radhus med trivsamt gavelläge

Börja dagen med morgonkaffet ute i sommarvärmen på uteplatsen, eller avsluta arbetsdagen med ett svalkande kvällsdopp i Mälaren. Välkommen till ett familjevänligt kvarter nära natur och aktivitet.

När det knackar på dörren tar du emot vännerna till ett öppet och ljust entréplan med plats till både umgänge och lek. Här i ditt nya radhus göms en vattenburen golvvärme som sprider ut sig på nedervåningen och vidare upp till badrummet på övervåningen. På nedervåningen ligger också din alldeles egna tvättstuga med gott om lediga tvättider.

Entré och hall

Det första du kliver på när du kommer in i ditt nya hem är ett lättstädat och vädertåligt klinkergolv. Här i hallen ryms familjens skor och ytterkläder i den praktiska skjutdörrsgarderoben.

Kök och vardagsrum

Maten förbereder du i ditt nya kök med bra tillagningsytor med plats för skärbräda, bunkar och kastruller. Storhandlingen ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym, och bakom luckorna göms bra förvaringslösningar. Förutom matbordet i köket finns det även plats för det mer festliga middagsbordet i vardagsrummet tillsammans med mysig soffa och fåtölj.

Uteplats

På uteplatsens trädäck kan du möblera med matbord, stolar och färgglatt blomster. Den rymliga gräsmattan fortsätter runt knuten mot hemmets framsida, och ger plats för kreativa odlingar och gröna utomhusväxter.

Sovrum 1

Uppför hemmets trappa ligger ditt nya sovrum med gott om utrymme till den sköna dubbelsängen. Morgonluften kan vädras ut med hjälp av fönstret som vetter mot baksidan i öst. Kläderna förvaras smidigast i den platsbyggda skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Även barnens rum ligger på övervåningen och mäter 9 kvadratmeter vardera. Här inne finns det plats till lekhörnor, säng och skrivbord och på väggarna kan tonåringen tapetsera med de stora idol-affischerna.

Badrum 1 och 2

När någon av familjens medlemmar ockuperar övervåningens badrum med badkar, finns som tur är också nedervåningens badrum med praktisk hörndusch. Förutom ett uppvärmt klinkergolv finns också ljust helkaklade väggar och kommoder.

Tvättstuga

Här i tvättstugan finns energisnåla maskiner med ovanliggande arbetsbänk. Intill ligger hemmets värmepump och elcentral.

Parkering och förråd

Intill ditt nya kvarter ligger även den gemensamma parkeringsplatsen med utrymme för familjens bil. När det nalkas kallare månader kan du också ställa in utemöblerna i förrådet som ligger på baksidan.

Hemfakta

Bostad
Hus 112
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
290 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter