Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 112, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Familjens nya radhus med trivsamt gavelläge

Börja dagen med morgonkaffet ute i sommarvärmen på uteplatsen, eller avsluta arbetsdagen med ett svalkande kvällsdopp i Mälaren. Välkommen till ett familjevänligt kvarter nära natur och aktivitet.

När det knackar på dörren tar du emot vännerna till ett öppet och ljust entréplan med plats till både umgänge och lek. Här i ditt nya radhus göms en vattenburen golvvärme som sprider ut sig på nedervåningen och vidare upp till badrummet på övervåningen. På nedervåningen ligger också din alldeles egna tvättstuga med gott om lediga tvättider.

Entré och hall

Det första du kliver på när du kommer in i ditt nya hem är ett lättstädat och vädertåligt klinkergolv. Här i hallen ryms familjens skor och ytterkläder i den praktiska skjutdörrsgarderoben.

Kök och vardagsrum

Maten förbereder du i ditt nya kök med bra tillagningsytor med plats för skärbräda, bunkar och kastruller. Storhandlingen ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym, och bakom luckorna göms bra förvaringslösningar. Förutom matbordet i köket finns det även plats för det mer festliga middagsbordet i vardagsrummet tillsammans med mysig soffa och fåtölj.

Uteplats

På uteplatsens trädäck kan du möblera med matbord, stolar och färgglatt blomster. Den rymliga gräsmattan fortsätter runt knuten mot hemmets framsida, och ger plats för kreativa odlingar och gröna utomhusväxter.

Sovrum 1

Uppför hemmets trappa ligger ditt nya sovrum med gott om utrymme till den sköna dubbelsängen. Morgonluften kan vädras ut med hjälp av fönstret som vetter mot baksidan i öst. Kläderna förvaras smidigast i den platsbyggda skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Även barnens rum ligger på övervåningen och mäter 9 kvadratmeter vardera. Här inne finns det plats till lekhörnor, säng och skrivbord och på väggarna kan tonåringen tapetsera med de stora idol-affischerna.

Badrum 1 och 2

När någon av familjens medlemmar ockuperar övervåningens badrum med badkar, finns som tur är också nedervåningens badrum med praktisk hörndusch. Förutom ett uppvärmt klinkergolv finns också ljust helkaklade väggar och kommoder.

Tvättstuga

Här i tvättstugan finns energisnåla maskiner med ovanliggande arbetsbänk. Intill ligger hemmets värmepump och elcentral.

Parkering och förråd

Intill ditt nya kvarter ligger även den gemensamma parkeringsplatsen med utrymme för familjens bil. När det nalkas kallare månader kan du också ställa in utemöblerna i förrådet som ligger på baksidan.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.